Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til ansatte

Hopp direkte til Søk

Frokostseminar

Vi inviterer til gratis frokostseminar for alle som er interessert i EPiServer og det nyeste om utvikling av nettsteder.

 

Det nærmer seg jul, og vi inviterer til årets siste frokostseminar tirsdag 17.desember.

Det blir god frokost, julestemning og vakker sang fra koret Oslo Voices, og ikke minst to meget aktuelle foredrag.

Casestudie av nye Skiforbundet.no

Vi har nylig lansert nye skiforbundet.no for Norges Skiforbund, med EPiServer CMS 7 og søkemotoren Find i bunn. Dette er en løsning med stor synlighet både nasjonalt og internasjonalt i den kommende OL-sesongen. 

Prosjektet er utført i tett samarbeid mellom Epinova, Norges Skiforbund og Netlife Research. Geir Nodland, ansvarlig for Digitale Medier hos Norges Skiforbund, og Eivind Lund, innholdsekspert i Netlife, tar oss gjennom målene, prosessen og resultatene vi har oppnådd.

Nyheter i EPiServer CMS 7.5

Med lanseringen av versjon 7.0, revolusjonerte EPiServer måten redaktører arbeider med innhold. I versjon 7.5 tas det enda flere viktige skritt mot optimal innholdsstyring for alle enheter, og markedsføring i alle kanaler. 

Sømløs redigering og forhåndsvisning, nytt mediebibliotek, installasjon i skyen og forbedrede markedsføringsverktøy er noen av nyhetene som vil forenkle og effektivisere redaktørarbeidet. Vår egen EPiServer-ekspert Arild Henrichsen tar oss gjennom nyhetene i versjon 7.5.

Agenda

  • 08:30 - 09:15 Frokost og mingling
  • 09:15 - 10:00 Casestudie av nye Skiforbundet.no
  • 10:00 - 10:15 Pause med påfyll av kaffe
  • 10:15 - 10:55 Nyheter i EPiServer CMS 7.5
  • 10:55 - 11:00 Oppsummering


Tid og sted

Seminaret avholdes på velkjente Hard Rock Café på Karl Johan, og det blir servert skikkelig amerikansk frokost. Deltakelse er gratis! 

Tid: 17. desember 2013 kl 08:30 - 11:00
Sted: Hard Rock Café - Karl Johans gate 45, Oslo

Kan du ikke delta selv? Tips en venn eller kollega på Facebook, Twitter eller e-post!

 

Påmelding