Tre kollegaer som samtaler ute i gata

Hvem er vi og hvordan jobber vi?

Epinova består av rundt 80 lidenskapelige folk som leverer morgendagens e-handelsløsninger til det nordiske markedet. Vi kan skilte med lang erfaring, passion for å levere de beste løsningene og en spesialistkompetanse som gjør at vi håndterer de mest krevende utfordringene på en god måte.

Kontinuerlig jobber vi med ambisiøse og spennende kunder. Vi har blant annet jobbet med Thon Gruppen, Stortinget, NHO, OBOS, Fargerike, ASKO Norge og Røde Kors, for å nevne noen. Noen eksempler på det vi driver med er blant annet å utvikle skybaserte webløsninger for Statnett, hvor vi måtte påse at strenge sikkerhetskrav ble hensyntatt med deres godt over 3000 nettsider. Nylig lanserte vi også nye nettsider til Olav Thon gruppen og deres 90 kjøpesentre i Norden. Vi har også forvandlet nettstedet til Helsetilsynet med vår grensesnittmagi og gitt dem et etterlengtet digitalt løft med smart teknologi og kreativ frihet.

Som vår kollega vil du bli del av en lærerik backend-faggruppe. Vi jobber i selvstendige tverrfaglige utviklingsteam med ansvar for hele livsløpet til det vi lager. Du får mulighet til å påvirke hvor vi skal, samtidig som du får jobbe med det du er god på slik at vi sikrer verdifulle løsninger.

Hvem er du?

Du kan vise til noen års erfaring som backend-utvikler. Du føler deg trygg rundt arbeid med C#/.NET og ASP.NET MVC, samt tilhørende webteknologi og verktøy. Du liker å holde deg oppdatert på ny teknolog, og er svært opptatt av å levere høy kvalitet i tekniske løsninger. Din erfaring har gitt deg god forståelse for hvordan vi jobber i webutviklingsprosjekter, og du evner å sette deg inn i hva kunden ønsker. 

Som person håper vi du har du har høy grad av gjennomføringsevne og er proaktiv. Du er nysgjerrig og ydmyk overfor nye ideer. Samt at du anser deg selv som en lagspiller, og blir motivert av å skape verdifulle løsninger. Kjenner du deg igjen?

Hva kan vi i Epinova tilby?

Vi kan tilby et arbeidsmiljø som består av lidenskapelige fageksperter som engasjerer oss stort i det arbeidet vi gjør. Vi er rause folk som deler av oss selv både personlig og faglig. Vår væremåte har skapt et miljø som preges av kameratskap, trivsel og gode relasjoner.

Hos oss får du en betydningsfull rolle med utfordrende og varierende oppgaver. Du vil bli del av et tverrfaglig miljø med spisskompetanse på webutviklingsprosjekter. Vi fokuserer stort på å videreutvikle dine ever og kunnskaper, og setter av dedikert tid og budsjett til kompetansehevende formål. For å påse at du har alle verktøyene og utstyret tilgjengelig for å gjøre en best mulig jobb får du også mulighet til å velge det datautstyret du selv måtte ønske.

Som arbeidsgiver er vi opptatt av å ivareta det gode arbeidsmiljøet, og en kultur der de ansatte er i fokus. Epinova er en rå arbeidsplass, hvor vi gleder oss til å dra på jobb hver dag – det forplikter. Vi skal ha det bra på jobb, føle oss sett, inkludert og ivaretatt. Vi mener også at du skal ha en lønn du er stolt av og som gjenspeiler den innsatsen du legger ned. Hos oss har vi godene på plass, og en totalpakke vi vet du blir fornøyd med.

Vi har hovedkontor sentralt i Oslo sentrum, med egen kantine og treningsrom. Vi arrangerer fagkvelder og deltar på meet-ups innenfor bransjen. I tillegg setter vi i stand sosiale begivenheter som utenlandstur, sommerfest, julebord, lønningspils, Epinova-frokost og Epinova-lekene.

Blir du med på laget?

Da gleder vi oss til å høre fra deg. Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Andrea Huse på e-post eller mobil for mer informasjon eller søk direkte via denne linken.

Sjekk gjerne oss ut på Instagram, @epinova for å se mer av hvem vi er.

Bilde av Andrea Huse

Andrea Huse Rekrutteringsansvarlig