Tre kollegaer som samtaler ute i gata

Hvem er vi og hvordan jobber vi?

Epinova består av rundt 80 eksperter som leverer nettsteder og e-handelsløsninger til det nordiske markedet. Vi kan skilte med lang erfaring, passion for å levere de beste løsningene og en spesialistkompetanse som gjør at vi håndterer krevende utfordringer på en god måte.

Stor bredde i prosjekter

Vi jobber kontinuerlig med ambisiøse og spennende kunder. Vi har blant annet jobbet med Olav Thon Gruppen, Stortinget, NHO, OBOS, Fargerike, ASKO Norge og Røde Kors for å nevne noen. Noen eksempler på det vi gjør er å utvikle skybaserte webløsninger for Statnett, hvor vi måtte påse at strenge sikkerhetskrav ble hensyntatt med deres godt over 3000 nettsider. Vi har levert e-handelsløsning til Fargerike som gjorde slik at de kunne tilby kompleks kundeveiledning på nett. Nylig lanserte vi også nye nettsider til Olav Thon gruppen og deres 90 kjøpesentre i Norden. Vi har også forvandlet nettstedet til Helsetilsynet med vår grensesnittmagi og gitt dem et etterlengtet digitalt løft med smart teknologi og kreativ frihet.

Utfordrende og lærerike oppgaver

I våre prosjekter møter vi mange komplekse og dynamiske utfordringer som håndtering av utfordringer med skalering, motstandsdyktighet og ytelse. I tillegg jobber vi mye med integrasjon av forretningskritiske systemer som eks. ERP, CRM, DAM, betalingsløsninger og PIM. Vi skal også sørge for at data utveksles på riktig format, i riktig rekkefølge, og at alt er konsistent mellom de ulike systemene.

Fagmiljøet, QA-rammeverk og kvalitet

Kvalitet og fagmiljøet er svært viktig for oss. Som vår kollega vil du bli del av en lærerik backend-faggruppe. Vi har et godt utarbeidet QA-rammeverk og gjennomfører code reviews for kunnskapsdeling og kvalitetskontroll. Vi jobber i selvstendige tverrfaglige utviklingsteam med ansvar for hele livsløpet til det vi lager. Du får mulighet til å påvirke hvor vi skal, samtidig som du får jobbe med det du er god på slik at vi sikrer verdifulle løsninger.

Hvem håper vi at du er?

Du kan vise til noen års erfaring som backend-utvikler. Du føler deg trygg rundt arbeid med C#/.NET og ASP.NET MVC, samt tilhørende webteknologi og verktøy. Du liker å holde deg oppdatert på ny teknologi, og er svært opptatt av å levere høy kvalitet i tekniske løsninger. Din erfaring har gitt deg god forståelse for hvordan vi jobber i webutviklingsprosjekter, og du evner å sette deg inn i hva kunden ønsker. 

Som person håper vi du har du har høy grad av gjennomføringsevne og blir motivert av å skape verdifulle løsninger. Du er nysgjerrig og ydmyk overfor nye ideer. Samt at du anser deg selv som en lagspiller. Kjenner du deg igjen?

Hva kan vi i Epinova tilby?

Vi kan tilby et arbeidsmiljø som består av lidenskapelige fageksperter som engasjerer oss stort i det arbeidet vi gjør. Vi er rause folk som deler av oss selv både personlig og faglig. Vår væremåte har skapt et miljø som preges av kameratskap, trivsel og gode relasjoner.

Hos oss får du en betydningsfull rolle med utfordrende og varierende oppgaver. Du vil bli del av et tverrfaglig miljø med spisskompetanse på webutviklingsprosjekter. Vi fokuserer stort på å videreutvikle dine ever og kunnskaper, og setter av dedikert tid og budsjett til kompetansehevende formål. For å påse at du har verktøyene og utstyret tilgjengelig for å gjøre en best mulig jobb får du også mulighet til å velge det datautstyret du selv måtte ønske.

Som arbeidsgiver er vi opptatt av å ivareta det gode arbeidsmiljøet, og en kultur der de ansatte er i fokus. Epinova er en rå arbeidsplass, hvor vi gleder oss til å dra på jobb hver dag – det forplikter. Vi skal ha det bra på jobb, føle oss sett, inkludert og ivaretatt. Vi mener også at du skal ha en lønn du er stolt av og som gjenspeiler den innsatsen du legger ned. Hos oss har vi godene på plass, og en totalpakke vi vet du blir fornøyd med.

Vi har hovedkontor sentralt i Oslo sentrum, med egen kantine og treningsrom. Vi arrangerer fagkvelder og deltar på meet-ups innenfor bransjen. I tillegg setter vi i stand sosiale begivenheter som utenlandstur, sommerfest, julebord, lønningspils, Epinova-frokost og Epinova-lekene.

Blir du med på laget?

Da gleder vi oss til å høre fra deg. Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Andrea Huse på e-post eller mobil for mer informasjon eller søk direkte via denne linken.

Sjekk gjerne oss ut på Instagram, @epinova for å se mer av hvem vi er.

Bilde av Andrea Huse

Andrea Huse Rekrutteringsansvarlig