Forretningsrådgiver og salgsansvarlig

Bli med å etablere og videreutvikle relasjoner til Nordens ledende merkevarer.

Epinova leverer markedsledende digital handel og webløsninger til noen av Norges aller største merkevarer. I sammen med våre kunder har vi fått være med å bygge noen av Norges ledende butikker på nett. Å levere varer til flere millioner av mennesker via våre digitale løsninger er en komplisert prosess, og vi er stolte av å ha oppnådd imponerende resultater sammen med våre kunder. Vårt fokus på kvalitet har gjort at våre spesialister ligger helt i front og gitt oss et rykte for å være blant de beste i verden på Optimizely-plattformen. Dette gjør at vi i dag har en helt unik posisjon hos anerkjente merkevarer.

Vi jobber på den markedsledende plattformen Optimizely, merkevarer som i dag benytter plattform er blant annet Ebay, Visa, Fjellräven, Pizza Hut med flere. I dag er våre kunder alt fra noen av Norges aller største aktører innen e-handel og selvbetjening med komplekse tekniske løsninger, digital strategi og visuelle konsepter til ambisiøse «up-and-coming» selskaper. Du vil derfor få muligheten til å arbeide bredt med flere selskaper og merkevarer, noe som vil gi deg unik erfaring og innsikt som en dyktig og betrodd forretningsrådgiver og salgansvarlig. I Norden samarbeider vi med ambisiøse kunder som Statens Vegvesen, Bitastad, NHO, Felleskjøpet, Fargerike, Optimera/Montér og BAMA for å nevne noen.

Vi har ambisiøse vekstplaner fremover, og til vårt dyktige salgsteam ser vi dag etter en kollega som vil bli en del av salgs- og rådgivningsteamet. Løsningsselger, salgsleder, business development manager, KAM, forretningsrådgiver eller relasjonsselger, kjært barn har mange navn. Det aller viktigste er at du trigges av å jobbe langsiktig med kunden og arbeider for å videreutvikle et strategisk samarbeid for begge parter.

Du vil jobbe sammen med flinke folk i skjæringspunktet salg/forretningsutvikling, rådgivning og relasjonsbygging. I salgteamet jobber vi sammen mot å nå felles strategi og mål, og løse problemstillinger hos våre kunder. Du vil få en viktig rolle med å etablere og videreutvikle kunderelasjoner, og gjøre deg kjent med kundens behov og fremme verdien våre produkter og tjenester gir for kunden. Videre vil du også jobbe med prosesser for å sikre og ivareta kundeforholdet over tid gjennom å være en troverdig og proaktiv rådgiver.

To mannlige kollegaer. Mannen til høyre sitter i en brun skinnsofa med en kaffekopp i hånden og ser i kamera mens han smiler.
Geir Nodland, leder kundeivaretakelse og Trond Sønju, seniorrådgiver i Epinova.

Du vil få jobbe med spennende oppgaver som:  

 • Arbeide med noen av Nordens ledende aktører innen digital handel og med komplekse løsninger
 • Utarbeide og gjennomføre handlingsplaner for salg hos nye (tilvekst) og eksisterende (budsjettoppnåelse) kunder
 • Du vil ha ansvar for hele salgsprosessen og representere Epinovas verdier ut mot næringslivet/offentlige
 • Skape gode og langsiktig relasjoner gjennom å være en troverdig og proaktiv rådgiver for kundene
 • Levere mot relevante mål for nysalg, mersalg og kundetilfredshet
 • Samarbeide med selskapets utviklere, prosjektledere, rådgivning og administrasjon
 • Representere bedriftens ansikt utad og delta i fora for relasjonsbygging
 • Aktivt være med å bygge et relevant og sterkt partnernettverk

Som forretningsrådgiver vil du ta del i strategiske beslutninger som har stor påvirkningskraft på våre kunders forretning, i tett samarbeid med resten av salgsteamet, kundens ledergruppe og beslutningstakere. Du vil jobbe med å analysere, planlegge og gjennomføre kundeaktiviteter. Samt holde i dialog, forhandling og kontraktsinngåelse med nye og eksisterende kunder. Vi arbeider bredt med ulike selskaper og merkevarer, noe som vil gi deg unik erfaring og innsikt som en dyktig og betrodd forretningsrådgiver. En arbeidshverdag hos oss vil derfor være variert og faglig utfordrende.

To kollegaer som snakker sammen, en mann og en kvinne.
Ann-Kristin Sørensen, rådgiver digital handel og Morten Blomfeldt, kundesjef i Epinova.

Hvem håper vi du er?

Vi håper du har et brennende engasjement for salg og forretningsutvikling, og forstår hvordan samspillet mellom teknologi, forretning og løsning skaper verdi for kunden. Du er fremoverlent, ambisiøs og opptatt av å bygge gode relasjoner.

 • Noen års relevant erfaring fra salg, anbudsarbeid og forhandlinger av IT-løsninger innen offentlig- eller privat sektor
 • Kommuniserer godt med kunden og deres interne ledelse. Du har en klar visjon om hva du ønsker å oppnå, og tenker strategisk for å oppnå dette
 • Anser deg selv som en relasjonsskaper og nettverksbygger
 • Har god forretnings- og teknisk forståelse
 • Behersker norsk og engelsk flytende skriftlig og muntlig

Hva mer kan vi i Epinova tilby?

Vi kan tilby et fantastisk arbeidsmiljø. I Epinova jobber det bra mennesker som også er svært dyktige i det vi gjør. Vi ønsker å levere godt og spiller hverandre gode. Det vil du merke når du begynner hos oss og føler energien, ser hvordan vi jobber og blir del av de gode øyeblikkene ved kaffemaskinen. Vi er en sosial gjeng som omgås på jobb og på fritiden. Summen av vår kultur er de ansatte, og sammen skaper vi gode løsninger og trives i jobbene våre.  

Vi arrangerer fagkvelder og deltar på meet-ups. Setter i stand fantastiske sosiale begivenheter som utenlandstur, sommerfest, julebord, lønningspils, Epinova-frokost og Epinova-lekene. 

Hvorfor velge Epinova og denne muligheten?

 • Et selskap i sterk vekst. Som en del av NOVA Consulting Group er vi en del av et selskap med solid økonomi. NOVA har de siste 7 årene hatt en årlig vekst på over 20%, solid driftsresultat og med nye minoritetseiere inn, har NOVA store ambisjoner for de neste årene i Norge og Norden. 
 • Gode ordninger. Hos oss får du fem uker ferie, og gode forsikringer for deg og dine nærmeste. Som ansatt i Epinova blir du godt ivaretatt og vi er opptatt av at du skal føle deg trygg. Vi tilbyr 6% pensjon, gode lønnsbetingelser og kompetansebudsjetter.
 • Medeierskap. Gjennom ansatt-aksjeprogram eier vi vår egen arbeidsplass, noe som gjør at du får ta del i verdiutviklingsreisen over tid og får igjen for den innsatsen du er med å legge ned over tid. Hos oss har vi godene på plass, og en totalpakke vi vet du blir fornøyd med.
 • Trivselsfokus. Vi skal være verdens beste arbeidsplass. Det forplikter, derfor har vi et sterkt fokus på både faglige og sosiale goder. Vi tar det faktisk så alvorlig at vi har to trivselsansvarlige som har dette som eneste ansvar. I tillegg tilbyr vi en rekke faste årlige arrangementer for våre ansatte og familier på både konsern- og selskapsnivå. Epinova skal være en arbeidsplass hvor vi gleder oss til å dra på jobb hver dag. Vi skal ha det bra på jobb, føle oss sett, inkludert og ivaretatt. 
 • Flotte lokaler og omgivelser. I Karl Johans Gate 16 har vi et energisk kontorfellesskap med våre søsterselskaper i NOVA. Vi har egen ernæringsfaglig utdannet matansvarlig, som serverer god og næringsrik mat. Vi har også eget treningsrom, sykkelparkering og tilbyr PT-timer til de ansatte.

Sjekk gjerne oss ut på Instagram, @epinova for å se mer av hvem vi er.

Søk her

En mann og en kvinne som snakker sammen.

Tjenestene

Det er ikke tilfeldigheter som gjør at prosjekter lykkes. Vi stiller med faglig tyngde, smidige arbeidsmetoder og erfaring fra flere hundre store og små leveranser.

Les mer om våre tjenester

Bilde av Geir Andås med prisen Årets partner

Årets Optimizely-partner

Siden 2012 har vi blitt årets Optimizely partner hele seks ganger. At vi ble kåret til Partner of the Year igjen, i Optimizely Partner Awards 2021, er vi skikkelig stolte av!

Les artikkelen