Frontend-utvikler

Vi skaper løsninger med en robust tech stack, som inspirerer og gleder andre!

To kollegaer i prat

Hvem er vi og hvordan jobber vi?

Epinova leverer markedsledende digital commerce til noen av Norges aller største merkevarer. Vi har stort fokus på kvalitet, fornyelse og digitalisering, og vårt spissede fokus gjør at vi kjennetegnes som et av de fremste e-handelsmiljøene i bransjen.

Kontinuerlig jobber vi med ambisiøse og spennende kunder. Vi har blant annet jobbet med Thon Gruppen, Stortinget, NHO, OBOS, Fargerike, ASKO Norge og Røde Kors, for å nevne noen. Noen eksempler på det vi driver med er blant annet å utvikle skybaserte webløsninger for Statnett, hvor vi måtte påse at strenge sikkerhetskrav ble hensyntatt med deres godt over 3000 nettsider. Nylig lanserte vi også nye nettsider til Olav Thon gruppen og deres 90 kjøpesentre i Norden. Vi har også forvandlet nettstedet til Helsetilsynet med vår grensesnittmagi og gitt dem et etterlengtet digitalt løft med smart teknologi og kreativ frihet.

Som vår kollega vil du bli del av en lærerik frontend-faggruppe. Vi jobber i selvstendige tverrfaglige utviklingsteam med ansvar for hele livsløpet til det vi lager. Du får mulighet til å påvirke hvor vi skal, samtidig som du får jobbe med det du er god på slik at vi sikrer verdifulle løsninger.

En person som kikker ut fra et møterom

Hvem håper vi du er?

Du kjenner til byggesteiner som JavaScript, HTML og CSS, samt moderne rammeverk som Vue eller React. I likhet med oss har du stort engasjement for gode brukeropplevelser og en robust tech stack. Du sjarmerer oss med vakker kode og er opptatt av å skape verdifulle løsninger.

Din erfaring har gitt deg god forståelse for hvordan du jobber i webutviklingsprosjekter, og du evner å sette deg inn i hva kunden ønsker. Du trives like godt i flytsonen med headset på, som i en sosial setting med kollegaer. Som person anser du deg selv som positiv og en lagspiller. Kjenner du deg igjen?

Hva kan vi i Epinova tilby?

I Epinova kan du bli del av et arbeidsmiljø bestående av lidenskapelige fageksperter med stort engasjement for arbeidet. Vi er rause folk som deler av oss selv både personlig og faglig. Epinova sin visjon har helt fra starten vært å være en rå arbeidsplass! Vår væremåte har skapt et miljø som preges av kameratskap, høy trivsel og gode relasjoner.

Faglig utvikling er viktig for oss. Vi fokuserer stort på å videreutvikle dine skills, og setter av dedikert tid og budsjett til kompetansehevende formål. For å påse at du har alle verktøyene og utstyret tilgjengelig for å gjøre en best mulig jobb, får du også velge det datautstyret du selv måtte ønske. Hos oss har vi godene på plass og en totalpakke vi vet du blir fornøyd med.

Vi har hovedkontor sentralt i Oslo sentrum, med egen bistro, spillounge og treningsrom. Vi arrangerer fagkvelder og deltar på bransje-meetups. I tillegg arrangerer vi sosiale begivenheter som utenlandsturer, sommerfest, julebord, lønningspils, Epinova-frokost og Epinova-lekene.

To kollegaer i samtale

Blir du med på laget?

Da gleder vi oss til å høre fra deg. Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Andrea Huse på e-post eller mobil for mer informasjon, eller søk direkte via denne linken.

Ansettelsesform: fast stilling, heltid 100%
Lokasjon: Oslo, Trondheim, Kristiansand eller Tønsberg

Sjekk oss gjerne ut på Instagram (@epinova) for å se mer av hvem vi er.