To kollegaer i prat

Hvem er vi og hvordan jobber vi?

Epinova består av rundt 80 ansatte som leverer nettsteder og e-handelsløsninger til det nordiske markedet. Vi kan skilte med lang erfaring, passion for å levere de beste løsningene og en spesialistkompetanse som gjør at vi håndterer utfordringer på en god måte.

Kontinuerlig jobber vi med ambisiøse og spennende kunder. Vi har blant annet jobbet med Thon Gruppen, Stortinget, NHO, OBOS, Fargerike, ASKO Norge og Røde Kors, for å nevne noen. Noen eksempler på det vi driver med er blant annet å utvikle skybaserte webløsninger for Statnett, hvor vi måtte påse at strenge sikkerhetskrav ble hensyntatt med deres godt over 3000 nettsider. Nylig lanserte vi også nye nettsider til Olav Thon gruppen og deres 90 kjøpesentre i Norden. Vi har også forvandlet nettstedet til Helsetilsynet med vår grensesnittmagi og gitt dem et etterlengtet digitalt løft med smart teknologi og kreativ frihet.

Som vår kollega vil du bli del av en lærerik frontend-faggruppe. Vi jobber i selvstendige tverrfaglige utviklingsteam med ansvar for hele livsløpet til det vi lager. Du får mulighet til å påvirke hvor vi skal, samtidig som du får jobbe med det du er god på slik at vi sikrer verdifulle løsninger.

En person som kikker ut fra et møterom

Hvem håper vi du er?

Du har god kontroll på byggesteiner som JavaScript, HTML og CSS, samt moderne rammeverk som Vue eller React. I likhet med oss har du stort engasjement for gode brukeropplevelser og en robust tech stack. Du sjarmerer oss med vakker kode og kan vise til flere prosjekter du er stolt av.

Som person håper vi at du har du har høy grad av gjennomføringsevne og er proaktiv. Din erfaring har gjort deg trygg, men du er fremdeles nysgjerrig og ydmyk overfor nye idéer. Du blir motivert av å levere verdifulle løsninger og trives like godt i flytsonen med headset på, som i en sosial setting med kollegaer. Kjenner du deg igjen?

Hva kan vi i Epinova tilby?

I Epinova kan du bli del av et arbeidsmiljø bestående av lidenskapelige fageksperter med stort engasjement for arbeidet. Vi er rause folk som deler av oss selv både personlig og faglig. Epinova sin visjon har helt fra starten vært å være en rå arbeidsplass! Vår væremåte har skapt et miljø som preges av kameratskap, høy trivsel og gode relasjoner.

Faglig utvikling er viktig for oss. Vi fokuserer stort på å videreutvikle dine skills, og setter av dedikert tid og budsjett til kompetansehevende formål. For å påse at du har alle verktøyene og utstyret tilgjengelig for å gjøre en best mulig jobb, får du også velge det datautstyret du selv måtte ønske. Hos oss har vi godene på plass og en totalpakke vi vet du blir fornøyd med.

Vi har hovedkontor sentralt i Oslo sentrum, med egen bistro, spillounge og treningsrom. Vi arrangerer fagkvelder og deltar på bransje-meetups. I tillegg arrangerer vi sosiale begivenheter som utenlandsturer, sommerfest, julebord, lønningspils, Epinova-frokost og Epinova-lekene.

To kollegaer i samtale

Blir du med på laget?

Da gleder vi oss til å høre fra deg. Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Andrea Huse på e-post eller mobil for mer informasjon, eller søk direkte via denne linken.

Ansettelsesform: fast stilling, heltid 100%
Lokasjon: Oslo, Trondheim, Kristiansand eller Tønsberg

Sjekk oss gjerne ut på Instagram (@epinova) for å se mer av hvem vi er.

Bilde av Andrea Huse

Andrea Huse Rekrutteringsansvarlig

Mer om folka i Epinova

Hvem er vi, hva er vi opptatt av og hvordan jobber vi?

Bli kjent med Christina

Hesten Nova og Christina

Hun er en dedikert frontend-utvikler og jobber i dag som ekspert på brukervennlighet og universell utforming i Epinova.

Bli kjent med Kristian

Portrett Kristian Willumsen

- Mitt første møte med data var på slutten av 80-tallet da min far og jeg bygde vår egen datamaskin.

Bli kjent med Henriette

Henriette Rasch på stranden

Vakker kode og vakre masker. Henriette er en backend-utvikler med like stor businessteft innen CMS og commerce som i eget strikkeforetak.

Bli med