To personer i sofa snakker

I Epinova satser vi på spesialistkompetanse

Vi vet at e-handelsprosjekter er komplekse. Arbeidet krever mye kompetanse, tung integrasjonserfaring og det er både utfordrende og viktig å forstå hele bildet gjennom utviklingsløpet.

Våre utviklere har lang erfaring, og vår spesialistkompetanse gjør at vi løser vi de mest krevende utfordringene og sikrer at prosjekter overleveres på en god måte. I tiden fremover har vi mange spennende prosjekter på gang, og trenger derfor din hjelp til å realisere de komplekse utfordringene vi står overfor.

Hos oss vil du bli del av vårt ekspertmiljø. Vi er både spesialist og totalleverandør av e-handelsløsninger, hvor vi jobber frem løsninger på vår markedsledende plattform, Episerver Digital Experience Platform.

I team med andre utviklere, designere og prosjektleder ser vi at du er med å utvikle skreddersydde og effektive løsninger som får kunden dit de skal. Du får en mulighet til å påvirke hvor vi skal, samtidig som du jobber med utvikling, arkitektur og prosesser slik at vi sikrer verdifulle løsninger.

Våre løsninger er skapt gjennom tett samarbeid, rådgivning og spisskompetanse. Vi har jobbet, og jobber blant annet med Thon Gruppen, Stortinget, NHO, Felleskjøpet, OBOS, Fargerike, ASKO Norge og Røde Kors med flere – og vi tiltrekker oss flere spennende prosjekter. Blir du med på laget?

Hvem er du?

Du er en erfaren .NET-utvikler med god forståelse for Episerver, alternativt så ønsker du å lære deg mer om Episerver. Du kan vise til flere e-handelsprosjekter av større kompleksitet. En erfaring som inkluderer store suksesser, men også prosjekter som ikke har gått etter planen, men som du har tatt stor lærdom av. Du evner å sette deg inn i hva kunden ønsker og ser de store linjene.

Din erfaring har gitt deg god forståelse for hvordan vi jobber i utviklingsprosjekter. Du føler deg trygg rundt arbeid med C# og tilhørende rammeverk. Samt at du interesserer deg for arkitektur, skyteknologi og sikkerhet. Du kan mye, men er fortsatt opptatt av å utvikle deg, lære nye ting og dele kunnskap med andre.

Som person håper vi du har du har høy grad av gjennomføringsevne og er proaktiv. Din erfaring har gjort deg trygg, men du er fremdeles nysgjerrig og ydmyk overfor nye ideer. Du anser deg selv som en lagspiller og blir motivert av å levere verdifulle løsninger. Kjenner du deg igjen?

Hva kan vi i Epinova tilby?

Vi kan tilby et arbeidsmiljø som består av lidenskapelige fageksperter som engasjerer oss stort i det arbeidet vi gjør. Vi er rause folk som deler av oss selv både personlig og faglig. Vår væremåte har skapt et miljø som preges av kameratskap, trivsel og gode relasjoner.

Hos oss får du en betydningsfull rolle med utfordrende og varierende oppgaver. Du vil bli del av et tverrfaglig miljø med spisskompetanse på systemutviklingsprosjekter. Vi fokuserer stort på å videreutvikle dine ever og kunnskaper, og setter av dedikert tid og budsjett til kompetansehevende formål. For å påse at du har alle verktøyene og utstyret tilgjengelig for å gjøre en best mulig jobb får du også mulighet til å velge det datautstyret du selv måtte ønske.

Vi kan tilby en arbeidsgiver som er opptatt av å ivareta det gode arbeidsmiljøet, og en kultur der de ansatte er i fokus. Epinova er en rå arbeidsplass, hvor vi gleder oss til å dra på jobb hver dag – det forplikter. Vi skal ha det bra på jobb, føle oss sett, inkludert og ivaretatt. Vi mener også at du skal ha en lønn du er stolt av og som gjenspeiler den innsatsen du legger ned. Hos oss har vi godene på plass, og en totalpakke vi vet du blir fornøyd med.

Vi har hovedkontor sentralt i Oslo sentrum, med egen kantine og treningsrom. Vi arrangerer fagkvelder og deltar på meet-ups innenfor bransjen. I tillegg setter vi i stand sosiale begivenheter som utenlandstur, sommerfest, julebord, lønningspils, Epinova-frokost og Epinova-lekene.

Blir du med på laget?

Da gleder vi oss til å høre fra deg. Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Andrea Huse på e-post eller mobil for mer informasjon eller søk direkte via denne linken.

Sjekk gjerne oss ut på Instagram, @epinova for å se mer av hvem.

Bilde av Andrea Huse

Andrea Huse Rekrutteringsansvarlig