Optimizely-ekspert

Til vårt ekspertmiljø søker vi erfaren Optimizely-utvikler som vil jobbe med digital handel og nettsteder. Bli med å skape løsninger for digital handel og nettsteder i verdensklasse.

To personer i sofa snakker

I Epinova satser vi på spesialistkompetanse

Vi vet at e-handelsprosjekter er komplekse. Arbeidet krever mye kompetanse og tung integrasjonserfaring. I tillegg er det både utfordrende og viktig å forstå hele bildet gjennom utviklingsløpet. 

Derfor satser vi på spesialistkompetanse, som gjør at vi løser krevende utfordringer og sikrer at prosjektene overleveres på en god måte. I tiden fremover har vi mange spennende prosjekter på gang, og vi ser derfor etter en kollega som vil være med å realisere disse.

Hos oss vil du bli del av vårt ekspertmiljø. Vi er både spesialist og totalleverandør av e-handelsløsninger, hvor vi jobber frem løsninger på vår markedsledende plattform, Optimizely Digital Experience Platform.

I team med andre utviklere, designere og prosjektleder ser vi at du er med å utvikle skreddersydde og effektive løsninger som får kunden dit de skal. Du får en mulighet til å påvirke hvor vi skal, samtidig som du jobber med utvikling, arkitektur og prosesser slik at vi sikrer verdifulle løsninger.

Våre løsninger er skapt gjennom godt håndverk, tett samarbeid, rådgivning og spisskompetanse. Vi har jobbet, og jobber blant annet med Thon Gruppen, Stortinget, NHO, Voice, Felleskjøpet, OBOS, Fargerike, ASKO Norge og Røde Kors med flere. Blir du med på laget?

Hvem håper vi du er?

Du er en erfaren .NET-utvikler med god forståelse for Optimizely (tidl. Episerver). Din erfaring har gitt deg god forståelse for hvordan vi jobber i webutviklingsprosjekter, og du føler deg trygg rundt arbeid med C#, APIér og tilhørende rammeverk. I tillegg kan du kanskje litt og annet om Microsoft Azure Services og arkitektur. Du kan mye, men er fortsatt opptatt av å utvikle deg og dele kunnskap med andre.

Som person håper vi du har du har høy grad av gjennomføringsevne. Du evner å sette deg inn i hva kunden ønsker og ser de store linjene. Din erfaring har gjort deg trygg, men du er fremdeles nysgjerrig og ydmyk overfor nye ideer. Du anser deg selv som en lagspiller og blir motivert av å levere verdifulle løsninger. Kjenner du deg igjen?

Hva kan vi i Epinova tilby?

Vi kan tilby et arbeidsmiljø som består av fageksperter som engasjerer oss stort for utvikling av nettsteder og e-handelsløsninger. Vi er rause folk som deler av oss selv både personlig og faglig. Og vi er stolte av å ha skapt et miljø som preges av kameratskap, trivsel og gode relasjoner.

Hos oss får du en betydningsfull rolle med utfordrende og varierende oppgaver. Du vil bli del av et tverrfaglig miljø med spisskompetanse på webutviklingsprosjekter. Vi fokuserer stort på å videreutvikle dine ever og kunnskaper, og setter av dedikert tid og budsjett til kompetansehevende formål. I tillegg får du også mulighet til å velge det datautstyret du selv måtte ønske.

Vi er opptatt av å ivareta det gode arbeidsmiljøet, og en kultur der de ansatte er i fokus. Epinova er en rå arbeidsplass, hvor vi gleder oss til å dra på jobb hver dag – det forplikter. Vi skal ha det bra på jobb, føle oss sett, inkludert og ivaretatt. Vi mener også at du skal ha en lønn du er stolt av og som gjenspeiler den innsatsen du legger ned. Hos oss har vi godene på plass, og en totalpakke vi vet du blir fornøyd med.

Vi har hovedkontor sentralt i Oslo sentrum, med egen kantine og treningsrom. Vi arrangerer fagkvelder og deltar på meet-ups innenfor bransjen. I tillegg setter vi i stand sosiale begivenheter som utenlandstur, sommerfest, julebord, lønningspils, Epinova-frokost og Epinova-lekene.

Blir du med på laget?

Da gleder vi oss til å høre fra deg. Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Andrea Huse på e-post eller mobil for mer informasjon eller søk direkte via denne linken.

Sjekk gjerne oss ut på Instagram, @epinova for å se mer av hvem.

Se også