Prosjektets hellige gral er totalt meningsløs

Prosjekttriangelet - "kvalitet" som en funksjon av tid, kost og omfang - skal fungere som en påminnelse om at man ikke kan få i pose og sekk uten at sluttresultatet påvirkes. Dette er likevel et farlig tankegods, ettersom tid, kost og omfang er dårlige variabler å styre etter!

Siste innlegg

Kompetansekort som grunnlag for utvikling

Jobber du med intern kompetanseutvikling kjenner du deg sikkert igjen i ønsket om å finne et verktøy som på en enkel måte kan gi deg oversikt. Et verktøy som kan kartlegge den enkeltes kompetanseutvikling, men som samtidig gir et godt overblikk over det totale kompetansebildet på tvers av bedriften. Dette er ikke alltid like enkelt å få til.

Det var en gång..

Vi har alla hört hur viktigt det är att använda bra "storytelling" i våra kanaler. Vi vet att vi borde göra det, men varför är det så effektivt? Vad är det som gör att ord kan ha så stor effekt? Lars Jenssen - på vårt systerbolag Northen Beat - ger sina 9 bästa tips.

EPiServer content types hygiene unit tests

Some developers are lazy or just not paying attention of the attributes set on content types and properties. I believe that developers should set the correct information as soon as possible and not wait until the end of the project go through and set data to the needed attributes for content types and properties.