Frokostseminar 12. desember: Stemmestyring - En revolusjon for e-handelen?

Stemmestyrte digitale assistenter er på vei til å bli allemannseie. "AI first" er det nye mantraet, og mange spår en revolusjon i måten vi søker, handler og lever. Klar tale - eller oppskrytt snakkis? Velkommen til frokostseminar!

Når: Onsdag 12. desember kl 08.30-11.00
(Frokost fra 08.30, faglig fra 09.00)
Hvor: Kulturhuset (Youngs gate 6, Oslo)

Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Siri - stemmestyrt barn har mange navn. Endrer de måten vi søker, handler og lever?

Digitale assistenter er tilgjengelig på de fleste mobilenheter, og smarthøyttalere ligger nok under mange juletrær i år, spesielt nå som de blir tilgjengelig med norsk språk. Terskelen for å utnytte stemmestyring til mer enn bare "party tricks" senkes stadig, og det pågår et race fra leverandører om å lage integrasjoner som får innpass i din hverdag og lommebok - på jobb og hjemme.

I dette frokostseminaret tar vi for oss muligheter, begrensninger og konsekvenser med stemmestyring. Vil det bli revolusjonen mange spår, eller bare et blaff? 

På frokostseminaret møter du: 

Salvador Baille på frokostseminar hos Epinova

Salvador Baille (Intelis)

Med lang fartstid som forretningsrådgiver, innovasjonsdriver og teknologiskribent, har Salvador hatt sete på første rad under det digitale skiftet. Han gir sin analyse av hvordan digitale assistenter vil påvirke merkevarer, media og kundereisen, og hvorfor ingen norske bedrifter har råd til å sitte på gjerdet!

Julia Paulsen på frokostseminar hos Epinova

Julia Paulsen (DNB)

DNB var blant de første store aktørene som lanserte sin egen norske stemmestyrte integrasjon til Google Assistant. Som Head of Digital Sales har Julia vært med på hele reisen, og deler hvordan organisasjonen måtte omstille seg, bygge kompetanse og tenke nytt for å levere en helt ny tjeneste for en helt annerledes markedsplass.

Stian Hexeberg på frokostseminar hos Epinova

Stian Hexeberg (Findability)

Når digitale assistenter tar valgene for oss gjennom stemmestyrte søk, er synlighet viktigere enn noen gang. Hvordan kan du i dag rigge nettstedet og dine digitale kanaler for å være synlig ved talesøk? Må du skrive annerledes? Hvilke kanaler er viktigst? Som ekspert på søk og synlighet har Stian tips du kan ta i bruk allerede i dag. 

Når: Onsdag 12. desember kl 08.30-11.00
(Frokost fra 08.30, faglig fra 09.00)
Hvor: Kulturhuset (Youngs gate 6, Oslo)

Påmelding

Påmelding er nå stengt. Takk for interessen!