Frokostseminar 14. desember - Teknologitrender: Fra hype til her-og-nå

Velkommen til siste frokostseminar før jul! Denne gangen ser vi både i krystallkula fremover, og på hva som er rett foran nesa vår NÅ. Det skal handle om teknologitrender - og julestemning!

Når: Torsdag 14. desember kl 08.30 - 11.00
Hvor: 
Nye Kulturhuset, Youngs gate 6

Vi er på vei mot en fantastisk fremtid hvor det menneskelige og det digitale smelter sammen.

Det er en masse nye teknologier på fremmarsj – noen er i babystadiet, mens andre er på vei inn i "ungdomsårene". Kunstig intelligens, virtuell virkelighet og digitale assistenter er bare noen av begrepene som er på hype-høyden nå.

Ingen av oss er i tvil om at disse teknologiene vil påvirke livene, forretningene og beslutningene våre.

Men dette fører både til høytflyvende spådommer, ekstreme forventninger, og en frykt for om vi klarer å beholde kontrollen oppi det hele. 

Hvis du er som oss, er du lei av å høre hypen. Du ønsker å vite hva vi kan forvente av disse teknologiene, når de faktisk blir anvendelige, og hvordan det vil påvirke deg som forbruker, som privatperson, og som profesjonell. Kort sagt: La oss gå fra HYPE til HER-OG-NÅ.

Du får høre mer om:

På frokostseminaret møter du:

Foredragsholdere på Epinovas frokostseminar 14. desember

Dr. Morten Goodwin, Universitetet i Agder
Mastergrad som utvikler, doktorgrad i kunstig intelligens, og en ledende rolle ved Center for Artificial Intelligence Research. Alt dette gjør at Morten har et unikt perspektiv og mye på hjertet når det kommer til samspillet mellom menneske og maskin. 

Ørjan Clausen, Northern Beat
Uten doktorgrad, men med svart belte i å røske komplekse utfordringer opp med rota og få gode brukeropplevelser til å spire. Ørjan jobber daglig med å drømme opp spennende løsninger ved å kombinere smart teknologi og menneskelig innsikt.

Stein-Viggo Grenersen, Episerver Norge
Etter å ha jobbet med Episerver både som sluttbruker, arkitekt, rådgiver og partneransvarlig i en årrekke, vet Stein-Viggo hvilke suksessfaktorer som gode løsninger består av - og hvordan man utnytter Episerver-plattformen til fulle.

The Real Choir
På en julefrokost hører julemusikk selvfølgelig til. Vi er glade for å få besøk av The Real Choir, som runder av sin julekonsert-turné med noen låter sammen med oss. 

Påmelding

Påmeldingen er nå stengt. Takk for interessen!

Når: Torsdag 14. desember kl 08.30 - 11.00
Hvor: Nye Kulturhuset, Youngs gate 6

Kart over Nye Kulturhuset, Youngs gate 6