Frokostseminar 4. mai: Forbrukerne har talt: Slik lykkes du med e-handel og omnikanal

Velkommen til frokostseminar! Statistikken for nordisk e-handel viser at forbrukerne har klare krav og preferanser - og disse endres stadig. Vi dypdykker ned i trendene som hjelper deg å selge mer!

Når: Fredag 4. mai kl 08.30-11.00
Hvor: Nye Kulturhuset, Youngs gate 6

Hvilke faktorer er det som trigger - eller kveler - kjøpslysten til forbrukerne? Hvilke grep kan du ta for å være mer relevant for kundene?

Skandinaver handler på nett som aldri før, men for de fleste kunder handler det ikke bare om pris - det handler om hvem som tilbyr den beste kjøpsopplevelsen! 

Dette går like mye ut på å tilby best service og relevante tilbud - som å sørge for at kunden føler tillit til nettbutikken og merkevaren din.

Det blir både harde fakta fra de nyeste ehandelsrapportene, eksempler fra virkeligheten, og konkrete tips om hvordan din organisasjon kan nå ut til kundene på en bedre måte.

Vi ser på faktorer som:

Er du interessert i å forstå dagens kunder bedre slik at du kan øke konverteringen? Kom på frokostseminar med oss!

 

Marte Klouman snakker om ehandel på Epinova frokostseminar 4. mai  Vikki Nathalie Walle-Hansen snakker om ehandelstrender på Epinova frokostseminar 4. mai

På frokostseminaret møter du blant annet:

Marte Klouman

Med bakgrunn som ehandelssjef i XXL og drivkraften bak Netthandelskolen, har Marte masse erfaring og håndfaste tips om hva som funker innen moderne ehandel. Hun vet også hva som skal til for å oppnå gode resultater i samspillet mellom fysisk og digital butikk.

Vikki Nathalie Walle-Hansen

Som trendanalytiker i Opinion, er Vikki daglig i kontakt med hva som får norske brukere - og forbrukere - til å handle. Hun studerer de digitale spor og vaner vi etterlater oss, og setter alt dette sammen til et bilde av hvor vi er nå - og hvor vi er på vei.

Sikre deg en plass - meld deg på i dag!

Påmelding

Nyhetsbrev fra Epinova

Når: Fredag 4. mai kl 08.30-11.00
Hvor: Nye Kulturhuset, Youngs gate 6

Kart over Nye Kulturhuset, Youngs gate 6