• Publisert
  • 1 min

Frokostseminar 3. mai - Betalingsløsninger og beacons

Tilbyr du de riktige betalingsløsningene? Bruker du mobilteknologi for å gi kunder relevante tilbud? Dette kan være forskjellen på konvertering og tapt salg.

Velkommen til gratis frokostseminar hos Epinova!

Tid: Tirsdag 3.mai 2016,  kl 08.30 - 11.00
Sted: Arbeidersamfunnets Plass 1, Oslo (kart)

Vi byr på frokost og inspirasjon for deg som jobber med nettbutikk, fysisk handel, digital markedsføring og omnichannel. 

I et marked med stadige tekniske nyvinninger og teknologi-bevisste kunder, gjelder det å henge med. Nye betalingsløsninger og beacon-teknologi er blant de store trendene for netthandel i 2016

  

08.30-09.15 - Velkommen til frokost!

Frokostbuffet og småprat. Innledning ved Geir Allan Hove (Epinova).


09.15-09.45 -  Betalingsløsninger: Trendene som avgjør suksess!

Baard Persson Vaage X Office Business SolutionMarkedet for betalingsløsninger er i en rivende utvikling, og 2016 er spådd gjennombruddet for mobilbetaling i Norge. Vipps, Mobilepay og mCASH har alle løsninger for bedrifter og privatmarkedet. Velger man de riktige betalingsløsningene i butikk, på mobilen eller på internett, øker sjansene for konvertering.

Baard Persson Vaage fra X OFFICE Business Solution har lang erfaring med e-handelspartnere og betalingsmarkedet i Norden, og viser hva de seneste trendene betyr for din virksomhet.


09.45-10.00 - Pause og påfyll av kaffe


10.00-10.45 - Hvordan berike kundereisen med beacons

Ulrik Prøitz fluxLoopBeacons, eller nettvarder, er små sendere som snakker med mobil­telefonen din når du kommer innenfor rekkevidde, og kan presentere tilbud og informasjon tilpasset den enkelte bruker. Ulrik Prøitz fra fluxLoop viser hvordan man kan knytte brukerens fysiske tilstedeværelse i butikk sammen med e-handel og omnikanal. 

Fluxloop står bak beacon-tjenesten Pinch, som brukes av store nordiske aktører innen retail, arrangementer og opplevelsesnæring. Du får også ta del i presentasjonen via interaktive demoer!


10.45 - Oppsummering


Påmelding

Arrangementet er avsluttet. Takk for interessen!

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så er du først ute neste gang!