• Publisert
  • 2 min

E-handelskonferanser i 2017

E-handelskonferanser i Norge

Syns du det er vanskelig å orientere deg om hvilke e-handelskonferanser som finnes og hva du bør prioritere? For å gjøre det litt enklere for deg har vi listet opp noen av de største og mest relevante konferansene i 2017 her.

Det er en myriade av e-handelskonferanser hvert år, og det kan være vanskelig å få oversikt over hvilke konferanser som er relevante. Derfor har vi laget en oversikt som viser noen av de vi tror er mest aktuelle i Norge og Europa.  

E-handelskonferanser i Norge

eHandelsforum er et fora for inspirasjon, kompetanse og verdiskapning for alle som jobber med retail og e-handel i Norge. eHandelsforum utvikler og arrangerer flere faglige og sosiale møteplasser med fokus på de endringer som påvirker det å drive moderne og fremtidsrettet handel, nasjonalt og internasjonalt. Virke E-Handel er medarrangør. eHandelsforum har foreløpig lansert følgende arrangementer i 2017: 
Netthandel.no har som mål å øke kunnskapen og dialogen mellom alle som jobber med moderne handel på det norske markedet. På Netthandel.no publiseres daglig nyheter og leserinnlegg om netthandel, kanalsamspill, handelstrender, butikkteknologi og andre relevante temaer for norsk handel. 
  • 30. mai: NXT - The Transformation of Retail (mer informasjon kommer) 
Bring arrangerer seminarer og konferanser om netthandel for å inspirere nettbutikker til å bli enda bedre. Det største arrangementet er Load, og i tillegg arrangeres det jevnlig frokostseminarer gjennom konseptet eFrokost
  • 9. februar: eFrokost - tema kommer
  • 21. september: Load (mer informasjon kommer)
  
Episerver er leverandør av Episerver Commerce, en av verdens markedsledende e-handelsplattformer. De arrangerer både kurs for redaktører og utviklere, frokostseminarer og heldagsseminarer innen både innholdsmarkedsføring og e-handel. Følg med på Episervers kurskalender for å se når det kommer nye arrangementer. 

Internasjonale konferanser om e-commerce

Det er mange spennende konferanser man kan delta på i Europa i 2017. Under har vi listet opp noen av de mest kjente og de vi anser som relevante for det norske markedet.  
Ønsker man å se til resten av verden, finnes det svært mange konferanser, spesielt i USA, Canada og Australia. Noen av disse kan man finne her: 
https://ecommercetrainingacademy.com/21-ecommerce-conferences-2017-online-retailers/
En annen, og veldig omfattende oversikt finner man her: 
http://redstagfulfillment.com/list-of-ecommerce-conferences-2017/ 
 
Ser du at det mangler noen konferanser på denne listen som vi burde ta med, send en mail til katrine.andreassen@epinova.no
 
Da gjenstår det bare å ønske lykke til med konferanseåret 2017!