Nyansatte Episerver-utviklere i Epinova våren 2017

Det er gøy når det er hektisk, for vi trives best med utfordringer og ambisiøse kunder. En fullstappet avtalebok stiller også krav til effektive leveranser og høy kvalitet.

Vi vokser stadig, og har ansatt flere nye utviklere denne våren. Camilla, Daniel og Morten gir oss påfyll av erfaring og entusiasme, og vi gleder oss til å se dem sette sitt preg på leveransene våre.

Frontend-utvikler: Camilla Kjelstrup Larssen

Camilla Kjelstrup Larssen, frontend-utvikler i Epinova

Camilla har en variert bakgrunn som spenner fra dataingeniør til multimedia-bachelor og bedriftsøkonomi. Hun har jobbet flere år som multimedia-utvikler for store norske bedrifter som Gyldendal og NRK, før hun byttet fokus til frontend-utvikling og Episerver. Vi er sikre på at våre kunder vil sette stor pris på hennes kreativitet og erfaring med brukervennlige grensesnitt.

Backend-utvikler: Daniel Forsbakk

Daniel Forsbakk, backend-utvikler i Epinova

Daniel har bakgrunn i informatikk og informasjonssystemer på Master-nivå, og har 5 år bak seg som systemutvikler. Han har opparbeidet seg verdifull kompetanse i prosjekter for et av Norges største konsulenthus, og vi er glade for at han nå vil finslipe fagkunnskapen sin hos oss. Daniel trives like godt med frontend- som backend-oppgaver, men vil ha hovedfokus på backend Episerver-utvikling i Epinova. 

Backend-utvikler: Morten Sandberg

Morten Sandberg, backend-utvikler i Epinova

Morten er bachelor i informatikk, og har brukt de siste 5 årene fordypet i prosjekter med mye integrasjoner og spennende teknologi. Med bakgrunn fra en annen stor Episerver-partner, kjenner han Episerver-plattformen svært godt. Morten har en spesiell interesse for e-handel fra et faglig og teknologisk perspektiv, og robuste kvalitetsløsninger er en av hans mange kjepphester.

Vi ser etter flere talenter!

Lyst til å jobbe med noen av Norges råeste webutviklere?

Epinova-familien er en veldig spennende blanding av erfarenhet og eventyrlyst - ringrever og pionerer - som sammen gjør oss til en av de største Episerver-partnerne i verden. Vi jobber med store merkevarer og utfordrende prosjekter, med fokus på moderne webutvikling, ytelse, tilgjengelighet og universell utforming.

Er vi en match? Vi leter stadig etter flinke folk!