Bilde av Øystein Koppang

Vi har fått en ny senior utvikler på plass! Øystein har den siste tiden jobbet som konsulent for Adera der han har vært utplassert fast hos Tieto. 

- Hos Tieto jobbet jeg hovedsakelig med en mobilapp for helsevesenet. Der fikk jeg jobbe mye med Angular and Ionic i tillegg til C#, forteller Øystein som sier han i utgangspunktet ikke var ute etter å skifte jobb, men som heldigvis for oss ville bli vår nye kollega tidligere denne måneden. 

Bilde av Øystein Koppang i fellesområdene til Epinova
Det har vært superbra å få Øystein inn som en ressurs i vårt prosjektteam, sier prosjektleder Nora Røv. Vi gleder oss til å komme i gang med flere prosjekter utover høsten.

- Epinova er ikke kjempestore, men har en mellomstor størrelse som passet meg. Bra med kunder og en bra strategi for det jeg ønsket å jobbe med i .net var også viktig. Etter å ha snakket med andre utviklere her så fikk jeg bekreftet at det også er et bra selskap å jobbe i, forteller Øystein.

Øystein har en bachelorgrad i kybernetikk fra Høyskolen i Buskerud og begynte å jobbe i Kongsberg Maritime (KM) i 2007. I KM jobbet han hovedsakelig med kommunikasjonslenker og integrasjon mellom prosess simulatorer og kontrollsystemer. 

 I 2012 ble han medlem av simulatoravdelingen i ABB og begynte jeg å jobbe med simulatorprosjekter. Derfra ble han med på utviklingsteamet i 2014 og jobbet med teknologier som WPF, .NET Core, Akka.net Typescript og React. 

Øystein går inn i teamet som jobber med Asker kommune. - Det har vært superbra å få Øystein inn som en ressurs i vårt prosjektteam. Han er nysgjerrig og tar ting lett, sier prosjektleder i Epinova, Nora Røv.