Selfie av Geir S. Nodland på tur

- Akkurat nå er jeg i kommet til Ålesund. Er på en liten bilferie på Nord-Vestlandet med kona og to sønner på 15 og 19. Vi satt oss i bilen lørdag og kjørte til Flåm. Der tok vi Flåmsbanen. En overraskende fin opplevelse. Derfra gikk turen 30 min. vestover til utrolige Stalheim Hotel. Skikkelig 60-talls høyfjellshotell feeling. Enkle rom, men utsikten og atmosfæren var helt i verdensklasse! Når mat og servering også stod i stil så ble det turens foreløpige høydepunkt. Vi har deretter overnattet på ærverdige Alexandra Loen og tatt skyliften opp på toppen. Nå er det en overnatting i Ålesund, før turen går hjem til Jeløya. 

Geir S. Nodland ferierer på Stalheim Hotel.
- Feriens høydepunkt så langt er oppholdet på Stalheim og denne utsikten. Løpeturen 5 km rett opp i fjellheimen grytidlig om morgenen ga et mektig inntrykk. Bildet til venstre er fra spisesalen.

- Hvilke apper klarer du deg ikke uten, selv på ferie?

- Instagram er nok den appen jeg bruker mest på ferietur, synes det er morsomt å skrive reisebrev på den måten, og hyggelig å følge med på hva andre gjør. Ellers klarer jeg meg ikke uten Audible, for lydbøker og digitale bøker på Kindle. Jeg løper endel, så Garmin Connect og Strava er et must. Kan ikke trene uten...

- Hva har gjort mest inntrykk på deg i år?

- Det som har gjort mest inntrykk dette halvåret, er ledelsen i Epinova sin håndtering av Covid-19 situasjonen. Både tiltakene, kommunikasjonen og informasjonen har vært imponerende. Spesielt åpenheten til hele organisasjonen også når man ikke hadde svar, eller noen konklusjon.

- Hva ser du på som den største utfordringen i vår bransje akkurat nå?

- Det er uten tvil ressurssituasjonen. Det er veldig vanskelig å få tak i gode hoder, og oppdragene blir bare flere, lengre og større. Vi har veldig mange dyktige folk og er veldig kresne på hvem vi ansetter, noe som ikke gjør det lettere å vokse i antall ansatte.

- Hva tenker du blir viktigst denne høsten?

Jeg har en forkjærlighet for å sette meg konkrete mål, og gode KPIer som kan følges opp over tid. Jeg synes dessverre det er altfor få som gjør dette i arbeidet med sine digitale flater. I alle fall av de som ikke jobber med e-handel. Mitt mål er å klare å få flere til å jobbe på den måten.

Utsikt over Ålesund
Vakre Ålesund. Her fra toppen av Fjellstuetrappene.