Portrett av Arild Henrichsen, Vegard Garder og Morten Blomfeldt

Dette blir en morgen med påfyll for deg som ønsker å ruste dine digitale løsninger for 2022. Arild Henrichsen, Vegard R. Garder og Morten Blomfeldt deler hva de mener du bør gjøre og hvorfor. 

Velkommen til frokostseminar på Kulturhuset!

Youngs gate 6, Oslo
Tirsdag 14. desember 
Kl. 09:00 - 10.00

Dørene åpner kl 08:30
Du kan også delta digitalt

Påmelding

Meld deg på her for å delta fysisk på Kulturhuset

Meld deg på her for å se seminaret digitalt

Hva skal vi snakke om?

Arild Henrichsen, seniorrådgiver i Epinova

Få kontroll på backlogmonsteret! Før du i det hele tatt kan gå igang med oppgavene, må du ha et klart bilde av hva som skal gjøres og hvorfor. Slik prioriterer du hvilket digitalarbeid som gir bedriften verdi.

Arild har jobbet med systemer og webløsninger i 15 år både som tekniker og strategisk rådgiver. Han hjelper kunder med å kartlegge hvor de er, sortere veivalgene deres og stake ut den mest effektive kursen videre.

Vegard Garder, partner og leder for annonsering i Rocket, vårt søsterselskap i NOVA

Cookie-død, GDPR og "korona-effekten". Hva betyr dette for deg i 2022 og hva bør du gjør for å  få mest effekt ut av markedsføringen?

Vegard er en engasjert og tonegivende person i markedsføringsbransjen, og  deler ofte sine tanker om hvordan du kan få bedre markedsføringsresultater ved å kombinere data og teknologi. Han har holdt foredrag i de største markedsføringsforeningene i Norge, vært jurymedlem i Performance Konferansen, deltatt på podcast og sammen med kunder vunnet flere priser innenfor markedsføring.

Morten Blomfeldt, kundesjef i Epinova

De etablerte samarbeidsmodellene mellom kunder og leverandører fungerer altfor dårlig i komplekse digitale prosjekter. Hvordan kan vi bli bedre?

Morten har bodd store deler av sitt voksne liv i Asia og Australia, og har bl.a. spilt en nøkkelrolle i Schibsteds rubrikksatsinger i denne regionen. De siste årene har han jobbet på leverandørsiden her hjemme, med stort fokus på hvordan kunder og leverandører kan få bedre samarbeidsmodeller.

Kom og ta frokosten med oss, få julestemning og nyttig påfyll!

Kammerkoret Oslo Voices synger julen inn fra 08:30

Vi skal sørge for god stemning og trygge smittevernstiltak - vi gleder oss til å se deg!

Bilde av Kammerkoret Oslo Voices
Kammerkoret Oslo Voices, foto: Peter Adamik

Vil du ha mer Påfyll?

Her finner du mer inspirasjon, ideer og tips om hvordan du får mest ut av din digitale plattform.