I Epinova hjelper vi kunder å lage nettsteder med smart teknologi, brukervennlige grensesnitt og stort rom for kreativ frihet. 

Hos oss er det noen retningslinjer som gjelder:

Kodeferdigheter er ikke alt!

Eller - det er jo ikke sant. Alle våre prosjekter krever godt samarbeid mellom en rekke ulike fagfelt. Men det er faktisk veldig viktig at du har stålkontroll på din del - moderne webutvikling på Microsoft-stacken og alt som hører til (.NET, MVC, XML, JSON, XBL, W2W, DERP.. vel, noen av de fant vi på. Bare sjekker om du sover.) Du må kunne argumentere for de teknologivalgene du gjør. Man kan rett og slett ikke ha en dårlig grunnmur i prosjektene.

Alt går bra bare man følger kravspesifikasjonen slavisk!

Veeel, det stemmer ikke... Nøyaktighet legger vi veldig stor vekt på, slik at du løser riktig ting på riktig måte. Men det er også veldig positivt at du vet at verdensbildet endrer seg underveis, slik at du tar ansvar for å få avklaringer når det trengs, og du er proaktiv med løsningsforslag dersom noe mangler eller åpenbart ikke vil funke slik man først trodde.

Design trenger ikke utviklere å tenke på!

Vent - det kom litt feil ut. Du skal riktignok slippe å tegne diagrammer og wireframes (med mindre du digger sånt). Men du forstår at koden vil bli til grensesnitt som brukes av mennesker. Derfor setter du deg inn i hva designeren har tenkt. Du er også bevisst på hvordan du bør plassere og navngi alle maler og verktøy. Det er slikt som gjør at Episerver-redaktørene får en effektiv og intuitiv arbeidsflate. Det er jo design det også, eller hva?

Utviklere jobber best alene!

Nja, kanskje iblant? Noen ganger trenger man å få på seg headsettet og lukke verden ute, for å FÅ TING GJORT. Andre ganger er det hjemmekontoret som gjør deg effektiv. Flytsonen er hellig! Vi setter faktisk veldig stor pris på at du tar ansvar for egne oppgaver, og committer kode så det griner etter. Men vi forventer også at du er tilgjengelig, deler kunnskap med kolleger, og kommuniserer godt med kundene. Utover det er vi ganske fleksible på hvor og når du utfører arbeidet ditt. 

Tenker vi likt? La oss ta en prat.

Hvis du kom deg helt ned hit, er det stor sjanse for at vi tenker likt om hvordan ting bør være. I tillegg er lønna her god, ordningene på stell, lunsjen hjemmelaget, og prosjektene utfordrende. Vi tror du vil trives! Ta kontakt, så tar vi den derre uforpliktende kaffen, som det heter.

Les mer om