Jobbe i Epinova?

Ønsker du å vokse faglig og sosialt? Vi leter hele tiden etter dyktige folk som har det lille ekstra!

Vi drømmer om å gjøre en forskjell!

Helt fra starten har vi drømt om at Epinova skal være mer enn et sted du går for å jobbe. Epinova skal være et sted du går for å gjøre en forskjell.

Vi tenker at folk som gjør det de brenner for, som har interessante oppgaver å bryne seg på - de gjør bra arbeid. De får fokusert på håndverket sitt, og lager verdifulle løsninger med høy kvalitet og fornøyde brukere.

Derfor er vi ute etter deg som ønsker å forme din egen arbeidsplass, gjøre en forskjell for kolleger og kunder, og levere arbeid du stolt kan sette navnet ditt på. Vi i Epinova skal gjøre alt vi kan for å gi deg utfordringene, tilliten og støtten du trenger for å lykkes - kort sagt, ta godt vare på deg.

Epinova fortsetter å vokse, i riktig tempo, med de riktige folkene ombord.
Blir du med på laget?

Ledig stilling: Backend-utvikler

Vi hjelper kunder å lage digitale løsninger med topp ytelse, robuste integrasjoner og god struktur. Backend-utviklere hos Epinova får skru sammen den tekniske ryggraden til noen av Nordens fremste merkevarer. Nå søker vi flere problemløsere!

Les mer om stillingen

Ledig stilling: Frontend

Vi søker grensesnittmagikere som bryr seg like mye om hvem som skal bruke løsningene, som hvordan de skal lages.

Les mer om stillingen her

Ledig stilling: PIM Business Consultant

På grunn av stor etterspørsel jakter vi nå en dyktig PIM Business Consultant. Du vil være sentral i utviklingen av Epinova sin videre PIM og e-handel satsning.

Les mer om stillingen her

Ledig stilling: Prosjektleder

Vi leter etter erfarne navigatører som vet hva som skal til for å lose leveranser trygt i havn - både i rolig vann og høy sjø.

Les mer om stillingen her