Ledig stilling: Backend-utvikler

Epinova har spesialisert seg på å lage nettsider, e-handel, intranett og selvbetjeningsløsninger. Vi er en del av Nova Consulting Group med 170 ansatte. Konsernet består av fem spesialistselskaper som til sammen tilbyr alt innen digitale tjenester innen rådgivning, konsept/design, implementering og forvaltning. Nova Consulting Group består av Epinova, Novanet, Novacare, Northern Beat og Point Taken. Epinova har hovedkontor i Oslo med 65 ansatte.

Ledende aktør i markedet søker seniorutvikler til fremtidsrettede digitale løsninger

Epinova AS er spesialisert på å lage nettsteder, e-handel, intranett og selvbetjeningsløsninger. Vi hjelper kunder å lage digitale løsninger med topp ytelse, robuste integrasjoner og god struktur med utgangspunkt i Microsoft-teknologi. Epinova er en del av Nova Consulting Group, et konsern med fem spesialistselskaper som til sammen tilbyr hele verdikjeden innen digitale tjenester.

Som utvikler hos oss vil du bli en del av et smidig utviklingsteam med faglig dyktige kollegaer. Du vil ta eierskap til og jobbe med kundespesifikke løsninger. Du vil få mulighet til å fordype deg i våre kunders utfordringer og følge løsningene du har utviklet over tid. Rollen byr på komplekse og dynamiske utfordringer da stillingen jobber tett med å forstå kundebehov og imøtekomme utfordringer. Epinova er et attraktivt sted å jobbe der det er korte beslutningsprosesser og den enkelte tildeles mye spillerom for å komme frem til den beste fremtidsrettede løsningen.

Vi ser etter deg som:

Epinova leverer tjenester til noen av Nordens største bedrifter og er stolte av å ha levert mange vellykkede prosjekter. Vi er kvalitetsbevisste og har som mål å bli en betydelig aktør innen vårt fagområde. Vi er opptatt av å skape en trivelig atmosfære for kunden og tilrettelegge for et godt samarbeid med våre kunder. Videre skal vi sørge for at alle våre prosjekter har motiverte ansatte og at våre ansatte trives i våre prosjekter.

Hva kan Epinova tilby?

Vi er opptatt av å være involvert i en tidlig fase av prosjektet slik at vi får nødvendig innsikt i den digitale strategien som legges for våre kunder. På denne måten kan vi utfordre, veilede og rådgi kunden før alle beslutninger i prosjektet blir tatt. Vi er opptatt av at våre ansatte skal ha det bra på jobb, føle seg inkludert, sett og ivaretatt.

Høres dette interessant ut?

Da hører vi gjerne fra deg. Rekrutteringsprosessen gjennomfører vi i samarbeid med Glasspaper People som ivaretar kommunikasjon og intervjuer med alle søkere.

Spørsmål rettes til vår rekrutteringsrådgivere i Glasspaper People. Vi behandler søknader fortløpende.

Send din søknad og CV til:

Profilbilde Andrea HuseAndrea Huse
Rådgiver

+47 466 79 080

 

Vi gjør oppmerksom på at alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver.

PS. Vi er interessert i å komme i kontakt med både erfarne utviklere og aspirerende junior utviklere.