Epinova Academy

Bli en del av Epinovas talentprogram og kickstart karrieren din i 2020

Epinova Academy er en spennende mulighet for deg som er nyutdannet, eller kan vise til noen års erfaring innen data eller informasjonsteknologi. Epinova Academy er til for deg som er engasjert, ambisiøs og som ønsker å løse fremtidens utfordringer. I sammen med våre kunder innen både offentlig og privat sektor er vi med på å forme den digitale fremtiden. Er du en av de nytenkende drivkreftene vi ser etter? 

Fra academy til fast ansatt

Dersom du får plass på Epinova Academy er du fast ansatt i Epinova. Vi er lidenskapelig opptatt av kvalitet og har som mål at alle ansatte skal være faglig sterke. Vi legger derfor opp et skreddersydd utviklingsprogram innenfor Microsoft stacken (C#/.NET). Du blir selvsagt tildelt en mentor – ingen blir overlatt til seg selv.

Relevant og fremtidsrettet

Kursene og innholdet i Epinova Academy er skrudd sammen for å passe deg og ditt nivå, samtidig som du vil bli utfordret. Du vil få relevant kompetanse som næringslivet etterspør. Du får jobbe sammen med dyktige kollegaer på reelle kundeprosjekter, og får en fantastisk mulighet til å utvikle deg gjennom vårt kurs- og onboardingprogram.

Hva kan Epinova tilby?

Epinova har et stort fagmiljø med tverrfaglig prosjektarbeid på tvers av Nova Consulting Group, som med glede deler sin kompetanse med deg. Du vil få mulighet til å jobbe med dyktige kolleger på utfordrende og varierende prosjekter, på en arbeidsplass som har stort fokus på kompetanseutvikling og god kultur. 

Hverdagen i Epinova består av alt fra kurs, fagdager og seminarer til sosiale sammenkomster som Epinovafrokost, utenlandstur og lønningspils, i tillegg til jul- og sommerfest. 

Høres dette interessant ut?

Da gleder vi oss til å høre fra deg! Oppstart for Epinova Academy er august 2020, og plassene blir fylt fortløpende – så husk å være raskt ut med din søknad. 

For mer informasjon om Epinova Academy, vennligst ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Andrea Huse. Søknad, CV og karakterutskrift sendes til

Andrea Huse

Andrea Huse
Rekrutteringsansvarlig

Tlf: +47 466 79 080

 

 

 

"Tre ferske utviklere på plass i Epinova"

Les mer om Devran, Annar og Karolines erfaringer fra Epinova Academy 2019