Ledig stilling: Frontend-utvikler

Vi søker grensesnittmagikere som bryr seg like mye om hvem som skal bruke løsningene, som hvordan de skal lages.

Vi hjelper kunder å lage digitale løsninger med topp ytelse, robuste integrasjoner og god struktur med utgangspunkt i Microsoft-teknologi. Vi er spesialisert på å lage nettsteder, e-handel, intranett og selvbetjeningsløsninger. Til det trenger vi dyktige frontend-utviklere som har øye for de små detaljene som utgjør gode grensesnitt med stort rom for kreativ frihet.

Fag og universiell utforming

Vi ser etter deg som brenner for faget, og som vil bygge fremtidens løsninger sammen med oss. Du er ikke redd for å teste ut nye ting, samtidig som du har is nok i magen til å se det an før du hopper på "Den Nye Hotte Greia". Du tar veloverveide avgjørelser om hva som vil passe for dette prosjektet - både nå og på sikt. Grunnleggende byggestener som HTML, CSS, Javascript har du kontroll på.

Du en forkjemper for universiell utforming og ser muligheter der andre ser hindre. Du jobber etter tankesettet om at nettsteder laget med tilgjengelighet som grunntanke ikke er mer ressurskrevende å utvikle, og begrenser ikke de kreative mulighetene. Tvert i mot får man mer robuste løsninger, og når frem til enda flere brukere. 

Tverrfaglig team og samarbeid

I Epinova samarbeider vi med dyktige designpartnere, som koker opp utrolig spennende konsepter og brukeropplevelser. Men prototyper er og blir prototyper. Bare fordi noe er klikkbart og ser pent ut, betyr det ikke at man kan bygge direkte videre på det. Som frontend-utvikler i Epinova sørger du for god dialog med designere, slik at man får en felles forståelse av hvilke deler som er mockups, og hvilke som oppfyller kvalitetskravene for god kode.

Hva kan Epinova tilby?

 

Høres dette interessant ut?

Da hører vi gjerne fra deg. Vi behandler søknader fortløpende. Vi er interessert i å komme i kontakt med både erfarne utviklere og aspirerende junior utviklere.

Send din søknad og CV til:

Andrea Huse - Glasspaper
Rekrutteringsrådgiver Andrea Huse

Epost:

Mobil: +47 466 79 080

Vi gjør oppmerksom på at alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver.