Ledig stilling: Digital markedsfører/koordinator

I Epinova er vi superflinke på det vi gjør best - å hjelpe merkevarer å bli enda sterkere gjennom strategi, teknologi og design. Men - vi er bare middels flinke til å fortelle verden om det. Der kommer DU inn.

Til vårt hovedkontor i Oslo søker vi en digital markedsfører/koordinator, med oppstart fra januar. Din viktigste funksjon vil være å forme Epinovas identitet og budskap, slik at markedet kjenner hvem vi er og hva vi står for.

Vi tror du er:

En person som brenner for merkevarebygging og digital markedsføring, med teft for godt innhold – i digitale, trykte eller verbale medier. Du jobber strukturert og selvstendig, med god balanse mellom langtidsplanlegging og impulsivitet. Nysgjerrigheten din er kronisk, derfor prøver du gjerne nye veier fremfor opptråkkede stier. Når det kommer til verktøy og metoder, kombinerer du det du kjenner med det du har lyst til å teste ut - og beholder det som funker best. 

Din rolle:

Ditt aller viktigste mål vil være å løfte Epinovas synlighet til nye høyder, slik at merkevaren vår er velkjent hos potensielle kunder, partnere og ansatte. Virkemidlene du benytter for å oppnå dette er i stor grad opp til deg - og vil sannsynligvis være en blanding av tradisjonelle verktøy/kanaler og dine friske ideer.

Aktiviteter som blir del av din arbeidshverdag:

• Planlegging av årshjul for markedsaktiviteter og ansvaret for gjennomføringen av disse. For eksempel annonsering, eksponering, sponsing, events, standkonsepter.
• Redaktøransvar og produksjon av innhold til Epinovas webside og sosiale kanaler.
• Koordinering av markedsaktiviteter med Epinova Sverige ved behov.

Du bør ha følgende bakgrunn:

• Relevant utdannelse innen markedsføring eller kommunikasjon.
• Teft for treffende budskap og god formidlingsevne.
• Minst 3 års erfaring fra lignende stilling.
• Følger med på trender innen digitale kanaler.
• Kunnskap om CMS, netthandel og redaktørarbeid er en fordel.
• Kjempestort pluss om du trives foran publikum!

Som ansatt hos oss kan du forvente:

• Å jobbe med mange av Norges mest profilerte (og ambisiøse!) merkevarer.
• Et fleksibelt arbeidsmiljø som tilrettelegger for personlig og faglig utvikling.
• Spennende og varierte utfordringer - med støtte og spillerom til å løse dem.
• En gjeng uhøytidelige, sosiale og rause kolleger, og en kultur der kunnskapsdeling står sentralt.
• Gøy på og utenfor jobb! Årlig firmatur til spennende steder, sosiale hendelser, inspirasjonskvelder, meetups, hjemmelaget lunsj og treningsmuligheter.
• God lønn, mulighet for medeierskap, og familievennlige ansattfordeler.

Om Epinova

Vi er en gjeng engasjerte mennesker som er opptatte av digitalisering med spisskompetanse på utvikling av e-handel og digitale tjenester. Vi trives å jobbe med store kunder, komplekse løsninger og langsiktige samarbeid. Siden starten i 2007 har vi blitt over 60 eksperter, og har levert over 300 kundeprosjekter.

Grunnmuren i vår kultur er å jobbe mot å skape verdens beste arbeidsplass gjennom stort fokus på kompetansedeling, åpenhet og respekt for de man jobber sammen med. Vi er svært opptatte av kvalitet, og hjelper hverandre på tvers av prosjekter.

I tillegg til å levere store prosjekter innen e-handel og web, deler vi også av vår kompetanse gjennom frokostseminarer, workshops, meetups, blogging og skreddersydde kurs.

Vi liker å være sammen både på og utenfor jobb - vi er rett og slett en sosial gjeng. De som møter oss i prosjekter eller på våre arrangementer sier ofte at vi kjennetegnes som flinke fagfolk og hyggelige mennesker – rett og slett god stemning!

Er du den vi leter etter?

Hvis du kom deg helt ned hit og tenkte "check, check, check!" underveis, er det stor sjanse for at du er den vi trenger! Gi lyd fra deg, så tar vi en prat om hvordan vi kan få til bra ting sammen!

Geir Allan Hove, Epinova

Geir Allan Hove
Forretningsrådgiver og Episerver-ekspert
(+47) 982 22 177