Vi leter etter vår nye PIM Business Consultant

På grunn av stor etterspørsel jakter vi nå en dyktig PIM Business Consultant. Du vil være sentral i utviklingen av Epinova sin videre PIM og e-handel satsning.

Epinova er spesialister på å lage nettsteder, e-handel, intranett og selvbetjeningsløsninger og har siden starten i 2007 blitt 70 eksperter. Vårt spissede fokus gjør at vi kjennetegnes som et av de fremste kompetansemiljøene i bransjen, og nå leter vi etter vår nye PIM-ekspert som skal være med å posisjonere oss videre innen dette området.

Hvem er du?

Du er en person som kan gjøre en analyse av kundens produktdatabase, samt rådgi kunden og sette deg inn i deres produktprosesser og utfordringer. Du har erfaring fra PIM-system(er), varehandel eller logistikk og har god forståelse for dette feltet. Du har teknisk forståelse, og jobber godt i tverrfaglige team med designere og utviklere. Hvis du i tillegg har en god forståelse for kundens markedssituasjon og de kundereisene som et PIM skal støtte, så er det en fordel. Du er trygg i å planlegge og utføre workshops, og ønsker å være en god coach for kunden. 

Hvem er vi, og hvordan passer du inn her?

Epinova leverer virksomhetskritiske løsninger til noen av Norges største selskaper. Vi er opptatt av å skape en trivelig atmosfære for kunden og tilrettelegge for et godt samarbeid gjennom hele reisen. Som vår PIM Business Consultant er det viktig at du ivaretar disse verdiene gjennom tett oppfølging med våre kunder. Du må være komfortabel med å presentere til styringsgrupper og bedriftsledere i større organisasjoner, og tørre å utfordre kunden for å finne gode løsninger som samsvarer med deres mål og et moderne digitalt landskap.

Hva kan vi tilby?

Oppsummerte ansvarsområder

Fordelaktige egenskaper (ikke alle påkrevd):

Epinova AS

Epinova er spesialisert på å lage nettsteder, e-handel, intranett og selvbetjeningsløsninger. Vi hjelper kunder å lage digitale løsninger med topp ytelse, robuste integrasjoner og god struktur med utgangspunkt i Microsoft-teknologi. Epinova er en del av Nova Consulting Group, et konsern med rundt 200 ansatte og seks spesialistselskaper som til sammen tilbyr hele verdikjeden innen digitale tjenester.

Høres dette interessant ut?

Send din søknad og CV til:


Rekrutteringsrådgiver Andrea Huse

Epost:

Mobil: +47 466 79 080

Vi gjør oppmerksom på at alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver. Vi behandler søknader fortløpende.