Er du vår neste Jan-Egil?

Jan-Egil er prosjektleder i Epinova. Han tar utfordringer, jobber strukturert, har kontroll og tar initiativ. Han skaper god stemning i prosjektteamet og på arbeidsplassen. Han er godt forberedt og liker å lede mennesker. Vi vil ha enda flere som Jan-Egil på laget!

Et trygt midtpunkt

Som prosjektleder i Epinova, har Jan-Egil en god balanse mellom struktur og fleksibilitet. Takket være hans erfaring fra forskjellige utviklingsprosjekter er han en person som utstråler trygghet og kontroll. Han vet at planer som blir lagt ikke alltid går som man har tenkt, og trives med å håndtere endringer i hverdagen sammen med teamet.

Hans viktigste oppgaver er å guide våre kunder, samt få kundene til å føle seg sett, hørt og ivaretatt. Han jobber også tett på vårt interne team slik at de fungerer best mulig i leveranseprosessen. Jan-Egil liker å ha dialog med mennesker, og er et trygt midtpunkt for våre kunder og ansatte i en hektisk hverdag.

Kjenner du deg igjen i dette? Da er du kanskje den vi leter etter. Og for ordens skyld; du behøver ikke hete Jan-Egil.

Hvem er Epinova?

Vi er en gjeng engasjerte mennesker som er opptatte av e-handel, web-, og intranettløsninger - først og fremst levert på Episerver. Vi trives best når vi jobber med store kunder, komplekse løsninger og langsiktige prosjekter. De fleste av kundene våre er norske selskaper i Oslo-området.

Grunnmuren i vår kultur er kompetansedeling. Det stiller krav til åpenhet og respekt for de man jobber sammen med. Vi er dyktige personer som er opptatt av kvalitet, og hjelper hverandre på tvers av prosjekter.

Vi liker å være sammen både på og utenfor jobb – enten på den tradisjonelle fredagspilsen, gjennom bokklubb, årlige høstturer, Epinova-lekene eller andre utallige sosiale eventer. Vi er rett og slett en veldig sosial gjeng.

Oppgaver du vil jobbe med

Bakgrunnen vi ser etter

Som ansatt hos oss kan du forvente

 

Høres dette interessant ut?

Send din søknad og CV til:

Andrea Huse
Rådgiver

+47 466 79 080

Vi gjør oppmerksom på at alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver.