Er du vår neste Nora?

Nora er prosjektleder i Epinova. Hun tar utfordringer, jobber strukturert, har kontroll og tar initiativ. Hun skaper god stemning i prosjektteamet og på arbeidsplassen. Hun er godt forberedt og liker å lede mennesker. Vi vil ha enda flere som Nora på laget!

Et trygt midtpunkt

Som prosjektleder i Epinova, har Nora en god balanse mellom planlegging og lekenhet. Takket være hennes erfaring fra forskjellige utviklingsprosjekter er hun en person som utstråler trygghet og kontroll. Hun vet at planer som blir lagt ikke alltid går som man har tenkt, men trives med å håndtere endringer i hverdagen sammen med teamet.

Hennes viktigste oppgaver er å guide våre kunder, samt få kundene til å føle seg sett, hørt og ivaretatt. Nora liker å ha dialog med mennesker, og fungerer som et trygt midtpunkt for våre kunder i en hektisk hverdag. Hun jobber både proaktivt og reaktivt. 

Kjenner du deg igjen i dette? Da kanskje du er den vi leter etter. Og for ordens skyld; du behøver ikke hete Nora.

Hvem er Epinova?

Vi er en gjeng engasjerte mennesker som er opptatte av web, e-handel og intranettløsninger - først og fremst levert på Episerver. Vi trives å jobbe med store kunder, komplekse løsninger og langsiktige prosjekter. De fleste av kundene våre er norske selskaper i Oslo-området.

Grunnmuren i vår kultur er kompetansedeling. Det stiller krav til åpenhet og respekt for de man jobber sammen med. Vi er dyktige personer som er opptatt av kvalitet, og hjelper hverandre på tvers av prosjekter.

Vi liker å være sammen både på og utenfor jobb - vi er rett og slett en sosial gjeng. De vi samarbeider med sier ofte at et kjennetegn ved Epinova er den gode stemningen!

Oppgaver du vil jobbe med

Bakgrunnen vi ser etter

Som ansatt hos oss kan du forvente

Er du vår nye prosjektleder?

Hvis du liker det du leser,  og du treffer på kvalitetene vi nevner over, må du ikke nøle med å ta kontakt! Vi gleder oss til å høre hvordan du vil passe inn hos oss. Ring eller send oss en epost, så avtaler vi en prat!

Inge Halvorsen, Epinova 

Inge Halvorsen
Daglig leder
(+47) 930 96 953

Kontakt oss!