Bli kjent med oss

Faglige eksperter, proffe konsulenter og hyggelige mennesker, har det blitt sagt om oss. Dette kombinert med skarpt fokus og en smidig tilnærming tror vi er viktige ingredienser for suksessfulle prosjekter.

Dette er Epinova

Vi er et spisset konsulentselskap innenfor web, e-handel og samhandlingsløsninger. Vi ble startet av fire entusiaster i 2007 og har i dag blitt nærmere 50 spesialister på løsninger basert på den markedsledende plattformen Episerver.

Med høyeste partnerstatus hos Episerver, og et unikt fokus i det internasjonale miljøet, kjennetegnes vi som et av de fremste kompetansemiljøene i bransjen.

Samlet har vi over 270 års erfaring med produktene og har gjennomført mer enn 250 kundeprosjekter. Få, om ingen andre partnere kan vise til den samme erfaringen. Dette er vi svært stolte av! 

    

Sylskarpt fokus

I et marked hvor leverandører påstår at de kan alt, har vi valgt å være spesialister. Vi har sterk tro på at kunden får mest verdi når vi gjør det vi kan best, og samarbeider med de beste innen andre felt når det trengs. Andre aktører kan få krangle om å gape over mest - vi satser på kvalitetshåndverk.

De rette grepene

Siden vi har mange ulike roller, jobber vi alltid tverrfaglig. Vi har én felles målsetning: Å legge all vår samlede erfaring og kunnskap inn i å løse kundens behov best mulig. Hos oss kjøper du ikke bare en konsulent - du får et helt fagmiljø på kjøpet. Våre rådgivere, arkitekter og strateger hjelper deg med de rette grepene til rett tid.

Vi er der du er

Epinovas hovedkontor ligger sentralt i Oslo, med enda et regionskontor i Trondheim. Vi sitter også ute hos kunden når det er mest praktisk. Det gjør at vi alltid kan klare å jobbe så tett som prosjektet krever. Når teamet sitter sammen, har felles kontortid og snakker samme språk, minsker risikoen for forsinkelser og misforståelser.

Epinova er Inner Circle medlem

Episerver Inner Circle-programmet ble opprettet i 2015, og er et forum hvor utvalgte innflytelsesrike EPiServer-partnere samles for å diskutere strategi og veivalg. Deltakerne kommer med verdifulle innspill om både plattformen og samarbeidet i partnernettverket. Dette gir oss mulighet til å formidle våre kunders synspunkter og innspill direkte til Episervers toppledelse. 

Kontakt

Planer om å lage nytt nettsted? Eller fikse det gamle?  
Vi gir deg konkrete råd om hvilke grep du bør ta, og hvordan du bør gå frem.

Ta kontakt, så hjelper vi deg igang.

Geir Allan Hove

Episerver ekspert / senior rådgiver
982 22 177

Magnus Vik Lagerberg

Kundeivaretakelse
922 83 007

Ansatte

Episerver-eksperter

Arild Henrichsen

Episerver-ekspert EMVP
970 26 557

Bjørn Terje Svennes

Episerver-ekspert
957 63 435

Erik Norman Schøyen

Episerver-ekspert
478 80 220

Lars Øyvind Bodahl

Episerver-ekspert
916 11 804

Grensesnittutviklere

Aud Marie Hauge

Ekspert brukervennlighet og universell utforming
404 65 351

Geir Haugen

Ekspert brukervennlighet og universell utforming
926 05 054

Karl Granli

Ekspert brukervennlighet og universell utforming
992 34 346

Lars Lund

Ekspert brukervennlighet og universell utforming
900 15 401

Morten Sørensen

Ekspert brukervennlighet og universell utforming
481 82 111

Sveinung Berntsen

Ekspert brukervennlighet og universell utforming
913 47 364

George Gooding

Ekspert brukervennlighet og universell utforming
990 00 399

Prosjektledere og administrasjon

Geir Allan Hove

Episerver ekspert / senior rådgiver
982 22 177

Katrine Andreassen

Forretningsrådgiver / Salg
982 22 187

Magnus Vik Lagerberg

Kundeivaretakelse
922 83 007

Hvordan vi jobber

Vi involverer oss tidlig

Innsikt i digital strategien samt forståelse av hvordan konsept og design skal oppfylle kundens behov, gir oss godt grunnlaget for å lage best mulig sluttresultat. Derfor har vi sterk tro på å være involvert allerede i strategi / forprosjekt / designfase slik at vi kan utfordre, veilede og rådgi før ting blir hugget i stein. Sånn sikrer vi at planene er gjennomførbare.

Samlebåndsløsninger er ikke vår greie

Vi vet at verden endrer seg, og at ingen prosjekter er like. Derfor tror vi på en smidig utvikingsprosess. Masseproduksjon og isolerte repeterende leveranser fungerer på en bilfabrikk, men ikke i et IT-prosjekt. Vi bryter prosjekter ned i oversiktlige oppgaver, som kan kombineres og omprioriteres underveis.

Vi er edderkoppen midt i nettet

Oftest fungerer vi som bindeleddet mellom designfasen og leveransefasen, og trekker i trådene for å samle alt til en fungerende helhet. Vi setter sammen et tverrfaglig team som hjelper deg med digital strategi, brukervennlighet, utvikling og innhold. Og så loser vi løsningen i havn med erfaren prosjektledelse.

Nova Consulting Group

Epinova er en del av Nova Consulting Group. Nova Consulting Group består av 6 spesialistselskaper med til sammen mer enn 110 ansatte: Epinova, Novanet, Novacare, Northern BeatPoint Taken og Puntit Consulting. Alle selskapene er samlokalisert på Arbeidersamfunnets plass nr 1 og har derfor en unik mulighet til å sette sammen spesialiserte tverrfaglige team som dekker kundens behov. Gruppen omsatte for 145 millioner i 2015.