Bli kjent med oss

Faglige eksperter, proffe konsulenter og hyggelige mennesker, har det blitt sagt om oss. Vi kombinerer dette med skarpt fokus og en smidig tilnærming for å lage suksessprosjekter.

Dette er Epinova

Vi er spesialister på å lage nettsteder, intranett, e-handel og samhandlingsløsninger i Episerver CMS / Commerce. Siden starten i 2007 har vi blitt nesten 50 eksperter, og har levert over 250 kundeprosjekter.

Vårt unike fokus på Episerver gjør at vi kjennetegnes som et av de fremste kompetansemiljøene i bransjen. Epinova er Episerver Premium Partner, og alle våre utviklere er Episerver-sertifiserte seniorprofiler.

    

Sylskarpt fokus

I et fagfelt hvor mange påstår at de kan levere alt, har vi valgt å være spesialister på Episerver. Vi har sterk tro på at kunden får mest verdi når vi gjør det vi er best i bransjen på, og samarbeider med de beste innen andre felt når det trengs. Andre aktører kan få krangle om å gape over mest - vi satser på kvalitetshåndverk.

De rette grepene

Siden vi har mange ulike roller, jobber vi alltid tverrfaglig. Vi har én felles målsetning: Å løse kundens behov best mulig. Hos oss får du ikke bare en konsulent - du får den samlede erfaringen til et helt fagmiljø på kjøpet. Våre rådgivere, utviklere og prosjektledere hjelper deg med de rette grepene til rett tid.

Vi er der du er

Epinovas hovedkontor ligger sentralt i Oslo, med flere regionskontorer rundt om i landet. Vi sitter også ute hos kunden når det er mest praktisk. Det gjør at vi alltid kan klare å jobbe så tett som prosjektet krever. Når teamet sitter sammen, har felles kontortid og snakker samme språk, minsker risikoen for forsinkelser og misforståelser.

Medlem av Episerver Inner Circle

Som deltaker i den eksklusive indre sirkelen hos Episerver, får vi diskutere strategi og veivalg direkte med de rette beslutningstakerne. Slik kan vi være med å påvirke utviklingen av plattformen i den retningen vi og våre kunder ønsker.

Hvordan vi jobber

Vi involverer oss tidlig

For å lage nettsteder som virkelig løser kundens behov, trenger vi tidlig innsikt i den digitale strategien som legges. Derfor har vi sterk tro på å være involvert allerede i forprosjekt-/designfasen, slik at vi kan utfordre, veilede og rådgi før alle føringer blir lagt. Sånn sikrer vi at planer og konsepter faktisk er gjennomførbare.

Samlebåndsløsninger er ikke vår greie

Vi vet at verden endrer seg, og at ingen prosjekter er like. Derfor tror vi på en smidig utvikingsprosess. Masseproduksjon og samlebåndsarbeid fungerer på en gummistøvelfabrikk, men ikke i et IT-prosjekt. Vi bryter prosjekter ned i oversiktlige oppgaver, som kan kombineres og omprioriteres underveis.

Vi er edderkoppen midt i nettet

Oftest fungerer vi som bindeleddet mellom designfasen og leveransefasen, og trekker i trådene for å samle alt til en fungerende helhet. Vi setter sammen et tverrfaglig team som hjelper deg med digital strategi, brukervennlighet, utvikling og innhold. Og så loser vi løsningen i havn med erfaren prosjektledelse.

Ansatte

Episerver-eksperter

Aud Therese Lindseth

Episerver-ekspert
416 63 398

Bjørn Terje Svennes

Episerver-ekspert
957 63 435

Erik Norman Schøyen

Episerver-ekspert
478 80 220

Lars Øyvind Bodahl

Episerver-ekspert
916 11 804

Grensesnittutviklere

Aud Marie Hauge

Ekspert brukervennlighet og universell utforming
404 65 351

Camilla Kjelstrup Larssen

Ekspert brukervennlighet og universell utforming
996 18 976

Carl Lundblad

Ekspert brukervennlighet og universell utforming

Geir Haugen

Ekspert brukervennlighet og universell utforming
926 05 054

George Gooding

Ekspert brukervennlighet og universell utforming
990 00 399

Karl Granli

Ekspert brukervennlighet og universell utforming
992 34 346

Lars Lund

Ekspert brukervennlighet og universell utforming
900 15 401

Morten Sørensen

Ekspert brukervennlighet og universell utforming
481 82 111

Sveinung Berntsen

Ekspert brukervennlighet og universell utforming
913 47 364

Prosjektledere og administrasjon

Arild Henrichsen

Markedsansvarlig / Episerver-ekspert EMVP
970 26 557

Geir Allan Hove

Forretningsrådgiver / Episerver-ekspert
982 22 177

Håvard Bøhle

Økonomi- / administrasjonsansvarlig
952 05 242

Katrine Andreassen

Forretningsrådgiver / Salg
982 22 187

Magnus Vik Lagerberg

Kundeivaretakelse
922 83 007

Ledige stillinger

Vi leter stadig etter flinke folk. Er det deg?

Ledige stillinger hos Epinova

Se ledige stillinger

Konsernet

Epinova er en del av Nova Consulting Group - et konsern med fem spesialistselskaper som til sammen tilbyr alt innen digitale tjenester:
Rådgivning, konsept/design, implementering og forvaltning.

Vi har felles kontorer sentralt i Oslo, og har derfor en unik mulighet til å skreddersy tverrfaglige team til ethvert prosjekt. 

De andre selskapene er NovanetNovacareNorthern Beat og Point Taken.