Ledig stilling: Backend-utvikler

Vi søker problemløsere som bryr seg like mye om hvordan ting skal brukes, som hvordan de skal lages.

I Epinova hjelper vi kunder å lage nettsteder med topp ytelse, robuste integrasjoner og god struktur.

Backend-utviklere hos Epinova får skru sammen den tekniske ryggraden til noen av de største merkevarene i landet. 

Hos oss er det noen retningslinjer som gjelder:

Kodeferdigheter er ikke alt!

Eller - det er jo ikke sant. Alle våre prosjekter krever at du er en utadvendt konsulent-type. Men det er faktisk veldig viktig at du har stålkontroll på ditt spesialfelt - moderne webutvikling på Microsoft-stacken og alt som hører til: .NET, MVC, XML, JSON, XBL, W2W, DERP... (OK, noen av de fant vi på. Bare sjekker om du følger med.) Du må kunne argumentere for de teknologivalgene du tar. Man kan rett og slett ikke ha en dårlig grunnmur i prosjektene.

Bare følg kravspesifikasjonen slavisk!

Nei, vet du hva... Nøyaktighet legger vi riktignok veldig stor vekt på, slik at du løser rett ting på rett måte. Men det er også veldig viktig at du vet at verdensbildet endrer seg underveis, du tar ansvar for avklaringene som trengs, og du er proaktiv med løsningsforslag dersom noe mangler eller åpenbart ikke vil funke slik man først trodde. Du vet.. jobber smidig. Ingenting er hugget i stein!

Design trenger ikke utviklere å tenke på!

Vent - det kom litt feil ut. Du skal riktignok slippe å tegne diagrammer og wireframes (med mindre du digger sånt). Men du forstår at koden vil bli til grensesnitt som brukes av mennesker. Derfor setter du deg inn i hva designeren har tenkt. Du er også bevisst på hvordan du bør plassere og navngi alle maler og verktøy. Det er slikt som gjør at Episerver-redaktørene får en effektiv og intuitiv arbeidsflate. Det er jo design det også, eller hva?

Utviklere jobber best alene!

Nja, kanskje iblant? Noen ganger trenger man å få på seg headsettet og lukke verden ute, for å FÅ TING GJORT. Andre ganger er det hjemmekontoret som gjør deg effektiv. Flytsonen er hellig! Vi setter faktisk veldig stor pris på at du tar ansvar for egne oppgaver, og committer kode så det griner etter. Men vi forventer også at du er tilgjengelig, deler kunnskap med kolleger, og kommuniserer godt med kundene. Utover det er vi ganske fleksible på hvor og når du utfører arbeidet ditt. 

Tenker vi likt? La oss ta en prat!

Hvis du kom deg helt ned hit, er det stor sjanse for at vi tenker likt om hvordan ting bør være. I tillegg er lønna her god, ordningene på stell, lunsjen hjemmelaget, og prosjektene utfordrende. Vi tror du vil trives! 

Geir Allan Hove, Epinova

Geir Allan Hove
Forretningsrådgiver og Episerver-ekspert
(+47) 982 22 177