Ledig stilling: Backend-utvikler

Vi hjelper kunder å lage digitale løsninger med topp ytelse, robuste integrasjoner og god struktur. Backend-utviklere hos Epinova får skru sammen den tekniske ryggraden til noen av Nordens fremste merkevarer.

Vi søker flere dyktige backend-utviklere!

Episerver-plattformen er grunnmur i alle våre leveranser, men utgjør bare en liten andel av det totale prosjektet. Du vil bidra til å lage stemmestyrt e-handel for hotellkjeder, sanntidsplanlegger for turarrangører, og produktkonfigurator for elektronikkjeder.

Du vil få erfaring med headless-teknologi til frittstående apper, AI for avansert innholdspersonalisering, og maskinlæring for dataanalyse. Du kombinerer verktøy du kjenner, med teknologi du ønsker å kjenne bedre. Forvent en variert hverdag!

Hva slags kollega ser vi etter?

Vi søker problemløsere som bryr seg like mye om hvordan ting skal brukes, som hvordan de skal lages. Du bryr deg om å gi brukeren den lille følelsen som sier at dette er et kvalitetsprodukt, skrudd sammen med kjærlighet til faget.

Masseproduksjon og samlebåndsarbeid fungerer på en gummistøvelfabrikk, men ikke i IT-prosjekter. Hos oss vet vi at verdensbildet endrer seg konstant, og derfor sverger vi til smidig metodikk. For din del betyr det å velge verktøy og teknologi ut i fra jobben som skal gjøres, å bryte prosjekter ned i fornuftige oppgaver som kan omprioriteres underveis, og å ta grep tidlig dersom kartet ikke stemmer med terrenget.

Du er en person som tar ansvar for egne oppgaver og committer kode så det griner etter, men også er tilgjengelig, deler kunnskap med kolleger, og kommuniserer godt med kundene. Utover det er vi ganske fleksible på hvor og når du utfører arbeidet ditt. Noen ganger trenger man å få på seg headsettet og lukke verden ute, for å FÅ TING GJORT. Andre ganger er det hjemmekontoret som gjør deg effektiv. Flytsonen er hellig!

Om å jobbe i Epinova

Vi tenker at folk som gjør det de brenner for, som har interessante oppgaver å bryne seg på - de gjør bra arbeid. Vi har sterk tro på at kunden får mest verdi når vi gjør det vi er best på, og samarbeider med de beste innen andre felt når det trengs. Andre aktører kan få krangle om å gape over mest - vi satser på kvalitetshåndverk.

Vi jobber alltid tverrfaglig med én felles målsetning: Å løse kundens behov best mulig. Hos oss blir du en del av et svært dyktig team og fagmiljø hvor våre rådgivere, utviklere og prosjektledere jobber sammen for å ta de rette grepene til rett tid.

Våre ansatte eier også selskapet, og er mennesker som ønsker å forme sin egen arbeidsplass, gjøre en forskjell for kolleger og kunder, og levere arbeid de er stolt av å sette navnet sitt på. Vi vet at vi har en god arbeidsplass å tilby deg; flust av sosiale happenings, hytteturer, sommer- og høstfest, fagkvelder, inn- og utenlandsturer, romslige kompetansebudsjetter og kanskje Norges beste lunsj.

Hva kan Epinova tilby?

Tenker vi likt? La oss ta en prat!

Hvis du kom deg helt ned hit, er det stor sjanse for at vi tenker likt om hvordan ting bør være. Send oss en søknad med din bakgrunn og litt om hva som driver deg! 

Søk på stillingen her!

For spørsmål eller mer informasjon: 

Kristian Borg, CTO Epinova

Kristian Borg
Fagansvarlig og gruppeleder
(+47) 90611234