Ledig stilling: Frontend-utvikler

Vi søker grensesnittmagikere som bryr seg like mye om hvem som skal bruke løsningene, som hvordan de skal lages.

I Epinova hjelper vi kunder å lage brukervennlige nettsteder med smart teknologi.

Til det trenger vi dyktige frontend-utviklere som har øye for de små detaljene som utgjør gode grensesnitt med stort rom for kreativ frihet.
 
Noe av det vi mener er viktig: 

Alle bør være fullstack-utviklere!

Vent, det er slett ikke sant. Det er veldig enkelt å kalle seg fullstack-utvikler, men hva betyr det egentlig? At du kan litt om mye, men ikke har stålkontroll på noe? Vær ærlig nå, frontend og backend er begge enorme fagfelt, som stadig endrer seg. Det er helt greit å spesialisere seg - vi vil faktisk påstå det er en kjempefordel. Samtidig setter vi stor pris på utviklere som forstår litt av det de andre på teamet driver med, slik at man ikke går i beina på hverandre.

Universell utforming er et nødvendig onde!

Stopp, skjerpings! Hvis man ser på universell utforming som en tvangstrøye, har man virkelig misforstått hensikten. Nettsteder laget med tilgjengelighet som grunntanke hele veien er ikke mer ressurskrevende å utvikle, og begrenser ikke de kreative mulighetene. Tvert i mot får man mer robuste løsninger, og når frem til en enda større andel brukere. Hos oss er du en forkjemper for universell utforming, og ser muligheter der andre ser hindre. 

HTML-prototyper gir oss en flying start!

Brems litt - ikke alltid. Vi samarbeider med veldig flinke designpartnere, som koker opp utrolig spennende konsepter og brukeropplevelser. Men prototyper er og blir prototyper. Bare fordi noe er klikkbart og ser pent ut, betyr det ikke at man kan bygge direkte videre på det. Som frontend-utvikler i Epinova sørger du for god dialog med designere, slik at man får en felles forståelse av hvilke deler som er mockups, og hvilke som oppfyller kvalitetskravene for god kode. Slik unngår vi misforståelser og reparasjonsarbeid.

Bruk det hotteste nye rammeverket, alltid!

Kanskje, kanskje ikke. Man kan ikke ta seg en cappuccino uten at dukker opp et nytt Javascript-bibliotek i mellomtiden. Du er ikke redd for å teste ut nye ting, samtidig som du har is nok i magen til å se det an før du hopper på Den Nye Hotte Greia. Du tar veloverveide avgjørelser om hva som vil passe for dette prosjektet - både nå og på sikt. Grunnleggende byggestener som HTML, CSS, Javascript regner vi med du har stålkontroll på fra før.

Tenker vi likt? La oss ta en prat!

Hvis du kom deg helt ned hit, er det stor sjanse for at vi tenker likt om hvordan ting bør være. I tillegg er lønna her god, ordningene på stell, lunsjen hjemmelaget, og prosjektene utfordrende. Vi tror du vil trives! 

Geir Allan Hove, Epinova

Geir Allan Hove
Forretningsrådgiver og Episerver-ekspert
(+47) 982 22 177