Ledig stilling: Prosjektleder med forvaltningsoppgaver

Vi trenger deg som liker å ha dialog med mennesker, og som kan fungere som et trygt midtpunkt for våre kunder i en hektisk hverdag.

Oppfølging gjennom hele løsningens levetid

I alle prosjekter er det fullt fokus på Den Store Lanseringen. Men når kaken er spist opp og ballongene er ryddet bort, da begynner det viktigste arbeidet.

For oss i Epinova er det nemlig en selvfølge å ta godt vare på kundene gjennom hele løsningens levetid. Vi vet at kundenes behov stadig endrer seg, og leveransene våre må holde tritt med disse behovene.

Gjennom rådgivning og support hjelper vi kundene å få mest mulig verdi ut av investeringen sin, både på kort og lang sikt. Vårt mål er at kundene skal oppleve oss som proaktive støttespillere. For å få til dette trenger vi en dyktig person som kan koordinere forvaltningsarbeidet.

Stålkontroll og myke verdier!

Som spydspiss for forvaltningsteamet må du ha høy grad av struktur, men du må også være flink med folk.

Vi trenger deg som liker å ha dialog med mennesker, og som kan fungere som et trygt midtpunkt for våre kunder i en hektisk hverdag. Du vil jobbe både proaktivt og reaktivt. Dine viktigste oppgaver vil være å guide våre kunder samt få kundene til å føle seg sett, hørt og ivaretatt.

Når forvaltningsoppgaver samles til mini-prosjekter, vil du også kunne fungere som prosjektleder for disse.
Under kan du lese litt mer om bakgrunnen vi ser etter, og hva du kommer til å jobbe med i det daglige.

Bakgrunnen vi ser etter

Oppgaver du vil jobbe med

Som ansatt i Epinova kan du forvente

Tenker vi likt? La oss ta en prat!

Hvis du kom deg helt ned hit, er det stor sjanse for at vi tenker likt om hvordan ting bør være. I tillegg er lønna her god, ordningene på stell, lunsjen hjemmelaget, og prosjektene utfordrende. Vi tror du vil trives! 

Geir Allan Hove, Epinova

Geir Allan Hove
Forretningsrådgiver og Episerver-ekspert
(+47) 982 22 177