Er du vår nye Nora?

Hvem er Nora? Hun er modig og tar utfordringer. Nora er strukturert, har kontroll og tar initiativ. Hun skaper god stemning i prosjektteam og på arbeidsplassen. Hun er godt forberedt og liker å lede mennesker.

Hun har en god balanse mellom planlegging og lekenhet. Takket være hennes erfaring fra forskjellige utviklingsprosjekter er hun en person som utstråler trygghet og kontroll. Hun vet at planer som blir lagt ikke alltid går som man har tenkt, men trives med å håndtere endringer i hverdagen sammen med teamet.

Hennes viktigste oppgaver er å guide våre kunder, samt få kundene til å føle seg sett, hørt og ivaretatt. Nora liker å ha dialog med mennesker, og fungerer som et trygt midtpunkt for våre kunder i en hektisk hverdag. Hun jobber både proaktivt og reaktivt. 

Kjenner du deg igjen i dette? Da kanskje du er den vi leter etter. Og for ordensskyld; du må ikke hete Nora.

Hvem er Epinova?

Vi er en gjeng engasjerte mennesker som er opptatte av web, e-handel og intranettløsninger først og fremst på Episerver. Vi trives å jobbe med store kunder, komplekse løsninger og prosjekt som går over flere år. Kundene våre er fortrinnsvis norske selskaper i osloområdet.

Grunnmuren i vår kultur er kompetansedeling. Det stiller krav til åpenhet og respekt for de man jobber sammen med. Vi er dyktige personer som hjelper hverandre på tvers av prosjekter og er opptatt av kvalitet. Vi liker å være sammen både på og utenfor jobb, vi er rett og slett sosiale mennesker. Den gode stemningen bemerkes ofte av våre kunder og partnere.

Oppgaver du vil jobbe med

Bakgrunnen vi ser etter

Som ansatt hos oss kan du forvente

Er du vår nye prosjektleder?

Hvis du liker det du leser,  og du treffer på kvalitetene vi nevner over, må du ikke nøle med å ta kontakt! Vi gleder oss til å høre hvordan du vil passe inn hos oss. Ring eller send oss en epost, så avtaler vi en prat!

Inge Halvorsen, Epinova 

Inge Halvorsen
Daglig leder
(+47) 930 96 953

Kontakt oss!