Ledig stilling: Prosjektleder

Vi leter etter erfarne navigatører som vet hva som skal til for å lose leveranser trygt i havn - både i rolig vann og høy sjø.

I Epinova hjelper vi kunder å oversette deres digitale ambisjoner til fungerende nettsteder.

 
Prosjektlederne våre er det kritiske bindeleddet mellom kunden og alle de som leverer en bit av løsningen.
 
Noe av det du bør vite: 

Saueflokken må gjetes!

Nei, sånn er det selvsagt ikke. I Epinova jobber det erfarne, selvgående konsulenter som leverer det som forventes - og mer til. Vi snakker samme språk, har samme kontortid, og sitter sammen som et team. Pisk og utestemme har du ingen bruk for her. Derimot forventer vi at du opptrer som en leder, en som både teamet og kunden kan stole helt på. Du er god til å lytte, ivareta behov, finne gode løsninger og være en tilrettelegger.  

Møter trengs ikke!

Vel, det er bare nesten sant. Unødvendige møter dreper fremdrift, og koster prosjektet utrolig mye penger. Man trommer ikke sammen hele prosjektgruppen bare for å bruke opp "Møter"-potten. Men som prosjektleder hos oss vet du at muntlig ofte er en bedre kommunikasjonsform enn e-post, og tar de små avklaringsmøtene når det trengs - både internt og med kunde. En god samtale sier mer enn tusen e-poster, som de sier. 

Følg smidig metodikk etter boka!

Du, det er tullball. Alle bedrifter snakker om at de jobber smidig, men svært få bruker metodikkene slavisk. Og det er egentlig en bra greie! Alle prosjekter (og kunder) er forskjellige, og krever ulike tilnærminger. Vi regner med at du er kjent med smidige prosesser som Scrum, Lean eller Kanban, og du er komfortabel med å kombinere de elementene som passer for hvert prosjekt. I utgangspunktet jobber vi alltid i sprinter med oppgaver prioritert av kunden, og hyppige leveranser. 

Bare fokuser på tidsplan og kostnad!

Sorry, det holder ikke. En prosjektleder som bare teller timer og maser på folk er ingen ressurs for prosjektet. Vi forventer selvsagt at du har kontroll på tall og tid, og er ærlig med både kunde og teamet om fremdrift og tilstand. Men en prosjektleder skal kunne sette seg inn i kundens forretningsområde, og fungere som en rådgiver og "oversetter". Du behøver ikke ha teknisk bakgrunn, men det er en kjempefordel om du har god teknisk forståelse


Tenker vi likt? La oss ta en prat!

Hvis du kom deg helt ned hit, er det stor sjanse for at vi tenker likt om hvordan ting bør være. I tillegg er lønna her god, ordningene på stell, lunsjen hjemmelaget, og prosjektene utfordrende. Vi tror du vil trives! 

Geir Allan Hove, Epinova

Geir Allan Hove
Forretningsrådgiver og Episerver-ekspert
(+47) 982 22 177