Ukomplisert kvalitet

Klar tale, oversiktlige tilbud og en ærlig Min Side som hjelper kundene å holde utgiftene nede. Nettstedet til Dipper representeter ukomplisert kvalitet, slik at kundene kan fokusere på viktigere ting.
Kunde: Dipper www.dipper.no Lansert: 2014

Utfordringen

Dipper ville ha et nettsted som lar kundene fokusere på viktigere ting enn kundeforholdet sitt, og gjenspeilet verdiene deres - enkel, modig, forfriskende:

  1. Uformelt design og tydelig kommunikasjon
  2. En ryddig arbeidsflate for redaktører
  3. Rådgivende Min Side for bedrifter og abonnenter

Bilder

Gjennomføringen

En av Dippers kjerneverdier er å jobbe beinhardt for kvalitet i alle ledd, og overgå kundens forventninger. Vi hjalp dem med å oppnå det, gjennom en teknisk avansert, men brukervennlig løsning.

Solid ryggrad

Vi implementerte nettstedet i EPiServer CMS. Det gir en solid teknisk ryggrad, en brukervennlig arbeidsflate for redaktørene, og kraftige verktøy for markedsføring. 

Integrasjon med kjernessystem

EPiServer CMS er integrert med CD Rator, som inneholder alle data om forbruk og bruksmønster. Informasjon overføres fra CD Rator til EPiServer, der den gjøres tilgjengelig for brukerne på Min Side.

Gode råd er penger spart

På Min Side får kundene full oversikt over abonnementene til alle ansatte. I tillegg får de gode råd om eventuelle endringer de bør gjøre i abonnementene, basert på mobilbruksmønsteret til hver enkelt ansatt.

Kort og godt

  • Nettsted: www.dipper.no
  • Kunde: Dipper
  • Lansert: 2014
  • Plattform: EPiServer CMS

Samarbeidspartnere: