Stamina Trening

Akkurat som en god treningsøkt, skal brukeropplevelsen på nett være engasjerende, effektiv og gi resultater. Vi hjalp Stamina Trening å stramme opp nettstedet med ny funksjonalitet og design.
Kunde: Stamina Group www.staminatrening.no Lansert: 2018

Utfordringen

Stamina Trening ønsket seg et nettsted som gjorde det enklere for medlemmer og potensielle medlemmer å benytte seg av nettsiden. De ønsket en sømløs og intuitiv brukeropplevelse, uavhengig om brukerne skulle bestille medlemskap, booke seg på gruppetimer eller kjøpe time hos personlig trener.

Gjennomføringen

Hovedfokuset ble å holde det enkelt og oversiktlig, og minimere antall klikk for brukerne. Det ble også avgjørende å legge opp til en struktur som Stamina Trening kunne vokse sammen med nettsiden.

I tillegg ble en blogg implementert på nettsiden, som gir Stamina Trening en interaktiv kanal for å gi tips og inspirasjon til målgruppen sin, og styrke merkvarekunnskapen hos både eksisterende og potensielle kunder.

Implementering ble gjort på Episerver CMS 11.

Responsivt design

Nettstedet tilpasser seg selvfølgelig alle digitale flater og gir brukeren lett oversikt over innhold og navigasjon - også på farten.

Kunden sier...

«Noen ganger treffer man helt fullstendig i valg av samarbeidspartnere, og det har så absolutt vært tilfelle her.
Fra første stund har vi følt oss veldig godt ivaretatt.

Epinova har fra dag én vist at de har forstått Stamina, våre verdier og våre mål.
Og så har de hjulpet oss til å se ting vi ikke ser selv.»

- Lene Evensen Grønlund, Stamina Trening

Kort og godt

Stamina Group

Samarbeidspartnere: