Våre tjenester

Det er ikke tilfeldigheter som gjør at prosjekter lykkes. Vi stiller med faglig tyngde, smidige arbeidsmetoder og erfaring fra flere hundre store og små leveranser.

Vi hjelper deg med

E-handel/nettbutikk - Episerver Commerce

Epinova er eksperter på e-handel og nettbutikker med plattformen Episerver Commerce. Vi har kompetansen som gir deres kunder muligheten til å gjøre enkle og trygge kjøp. Med kjøpsopplevelsen i sentrum lager vi effektive nettbutikker, som gir organisasjonen de verktøy som trengs for å øke både salg og kundetilfredshet.

Vårt spesialtilpassede rammeverk for e-handelsprosjekter er utviklet og finpusset gjennom flere år med leveranser. En solid grunnmur frigir ressurser til å fokusere på de riktige salgsfaktorene for din bransje, og smidige integrasjoner med betaling, logistikk, produktberikelse (PIM, DAM) for best mulig resultat.

Nettsted og selvbetjening - Episerver CMS

Om målet er merkevarebygging, informasjonsformidling eller selvbetjening på nett så kan Epinova realisere dette sammen med deg. 

Med Epinovas spisskompetanse på internettløsninger og EPiServer, og din organisasjon sin bransjekunnskap kan vi sammen skape suksess. Et helthetlig fokus på verdi gjennom nettstedets livsløp gir lønnsomhet både på kort og lang sikt.

Gjennom arbeid med Norges mest ambisiøse organisasjoner har vi lang erfaring på dette området.

Intranett og samhandling - Episerver CMS

Et godt intranett er Kulturbyggende, Samholdskapende og Effektiviserende. Det gir ansatte større tilhørighet til organisasjonen, øker de ansattes mestring og bryter ned interne barrierer. 

Epinova syr sammen dokumentbaser, fagsystemer og søk til en sømløs helhet. Med personlig tilpasning, diskusjonsvegger og arbeidsrom, øker også engasjementet blant brukerne.

Mange spennende nytenkende organisasjoner har allerede gjort dette sammen Epinova. 

Forvaltning og support - Episerver CMS/Commerce

Forvaltning i Epinova handler om å ivareta våre kunder over tid. Vi tar vare på både løsning og kunde, og bidrar til kontinuerlig videreutvikling.

Vi har spesialbygd tjenesten til Episerver-plattformen med et sett av inkluderte basistjenester vi kan levere svært kostnadseffektivt. Disse kan bygges ut til en rekke tilpassede behov. 

I Epinova har forvaltning samme høye krav til kompetanse og kvalitet som i organisasjonen forøvrig. Vi kommuniserer på norsk eller engelsk og befinner oss i Norge. 

Andre fagområder

Strategi

Et nytt nettsted bør være forankret i selskapets strategi, og man bør starte med en prosess der man gjennom arbeidsmøter, intervjuer og undersøkelser kommer frem til en digital strategi og et konsept som passer din organisasjon og dine kunders behov. Vi hjelper deg med å lage konsepter som gir resultater.

Design og arkitektur

Du trenger å vite hvordan informasjonsflyten på nettstedet skal fungere, hvordan dette henger sammen med systemene hvor all informasjonen hentes fra, og til slutt hvordan nettstedet skal designes. Vi bistår med egne arkitekter, eller samarbeider med din foretrukne designpartner.

Utvikling

Når nettstedet skal utvikles står våre eksperter klare til å produsere en løsning som er brukervennlig, universelt utformet, mobilvennlig vedlikeholdbar, søkemotoroptimalisert, og integrert mot dine kjernesystemer som ERP, CRM, PIM. Vår kompetanse og erfaring sparer deg både tid og penger.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Fikse ditt gamle nettsted, eller lage noe helt nytt? La oss ta en prat om dine mål, og hvordan vi sammen kan oppnå dem.

Geir Allan Hove, Epinova

Geir Allan Hove
Forretningsrådgiver og Episerver-ekspert
(+47) 982 22 177

Kontakt oss!