Nettbutikk og e-handel med Episerver

Konkurransefortrinn skapes ved å lage løsninger som er bedre og mer innovative enn dine konkurrenter sine løsninger. Med utgangspunkt i vår erfaring og skaperevne lager vi unike e-handelsløsninger som faktisk fungerer!

Om e-handel

Epinova er eksperter og totalleverandør av e-handelsløsninger og bistår deg med å ta frem din unike løsning basert på vår markedsledende plattform; Episerver Digital Experience Cloud. Plattformen inkluderer verktøy for digital markedsføring, Web Content Management og e-handel.

Kompleksitet

Vi skal ikke stikke under en stol at e-handelsprosjekter ofte er komplekse. Ikke bare skal man integrere med flere ulike tredjepartsløsninger som for eksempel ERP, CRM og betaling, men man skal også sørge for at data utveksles på riktig format, i riktig rekkefølge og er konsistente mellom de ulike systemene. Dette krever mye kompetanse og tung integrasjonserfaring. Men ikke bekymre deg, akkurat her kommer vi i Epinova inn: Vår forse er nettopp vår spisskompetanse på denne typen løsninger. Vi har gjort dette mange ganger før og guider deg trygt gjennom prosessen fra A til Å.

Et rammeverk

Alle våre løsninger baseres på vårt spesialtilpassede rammeverk for e-handelsprosjekter. Dette sparer oss for mye arbeid ved at grunnfunksjonalitet som skal være med i de fleste prosjekter ikke må kodes på nytt hver gang, men heller kan gjenbrukes. Av denne grunn jobber vår interne forskning -og utviklingsavdeling (FOU) mye med å standardisere moduler som har potensiale for generalisering, slik at flere av våre kunder kan dra nytte av disse, enten som halvfabrikater eller ferdig-til-bruk-moduler. 

Samspillet

Navet som får handelen til å henge sammen

Mens Epinova har spisskompetanse på e-handel som konsept og EPiServer, jobber vi sammen med våre partnere som kompletterer oss på ERP, PIM, POS, betaling, frakt med mer. E-handelshjulet

ERP

Enterprise resource planning (ERP) er det forretningsstyrende hovedsystem for enhver organisasjon og er typisk en samling integrerte løsninger.

I en e-handelskontekst er ofte pris, lagerbeholdning, fakturerings- og kjøpstransasksjoner de viktigste. Tett, uavhengig og sikker integrering er gjerne den viktigste knytningen for e-handelsløsningen og som gir de største gevinster når forretningen også flyttes på nett.

Epinova har erfaring med mange ulike ERP-løsninger inkludert Dynamics AX, Dynamics NAV, M3, Visma med flere

CRM

Customer relationship management (CRM) er løsningen for organisering av organisasjonens samhandling med nåværende og kommende kunder.

God integrasjon med CRM-systemet gir ustrakte muligheter for selvbetjening og direkte oppfølgning av kunder, både manuelt og automatisk (marketing automation), som er støttet i Episerver.

Vi har gjort mange prosjekter hvor vi har integrert Episerver mot ulike CRM løsninger. Vi kjenner derfor til de ulike fallgruvene som må unngås. 

Betaling

Vi har integrert mot de fleste og meste brukte betalingstilbydere i markedet som for eksempel Klarna, PayEx, Paypal, Ressursbank med flere. Flere av disse har vi også ferdige moduler for – klar til bruk. Vi slipper dermed å finne opp hjulet på nytt hver gang og du kan ta i bruk en ferdig testet løsning.

PIM

Product Information Management (PIM) leverer vi gjennom vårt partnerskap med inRiver. InRiver er markedslederen i Norden på denne typen løsninger. Skal du støtte flere kanaler med din løsning, er det en helt sentral forutsetning med rike grunndata og en enhetlig og effektiv måte å behandle disse på. I et konkurranseutsatt marked med hele verden som nedslagsfelt gjelder det å øke presisjonen og kutte time to marked tiden.

POS

Point-of-sale (POS) er kassesystemet bedriften allerede bruker til sine fysiske salgssteder. E-handelsløsningen kan sees på som en utvidelse av denne eller som en uavhengig enhet, men uansett er det store muligheter gjennom å integrere disse systemene.

Kanaluavhengig kjøpsopplevelse, som f.eks start kjøpsprosessen et sted og avslutte et annet, muliggjøres med denne sammenkoblingen i tillegg til at det gir lik produktpresentasjon i alle salgssystemer.

Epinova samarbeider med de ledende POS-leverandører.

Frakt

Frakt av varer er utfordrende for mange og til tide vanskelig å beregne. Delte forsendelser, mange vekt- og volumvarianter, hent varen selv (Collect-in-store) er noen av utfordringene.

Kunder forventer umiddelbart å vite bestillingens totalpris og gode løsninger for dette er avgjørende for om salget blir gjennomført.

Med Epinovas erfaring blir du rettledet gjennom de muligheter som finnes for å finne gode løsninger på dette. 

Vi hjelper deg med e-handel!

Øke konverteringen, effektivisere varekatalogen eller komme igang med omnichannel markedsføring? La oss ta en prat om dine mål, og hvordan vi sammen kan oppnå dem.

Geir Allan Hove, Epinova

Geir Allan Hove
Forretningsrådgiver og Episerver-ekspert
(+47) 982 22 177

Kontakt oss!

Våre partnere

En moderne e-handelsløsning er ofte mer enn Episerver Commerce alene. Vi har derfor teamet opp med flere ulike markedsledere innenfor hver sine kompletterende områder. Noen av disse er:

  •    Klarna     
    PayEx