• Publisert
  • 1 min

Operaen velger Epinova og EPiServer

Den Norske Opera og Ballett (DNO&B) velger Epinova som leverandør når de nå tar i bruk EPiServer som digital plattform.

Velger EPiServer som fundament

Den Norske Opera og BallettDen Norske Opera og Ballett (DNO&B) har sett et økende behov for moderne løsninger tilpasset morgendagens brukerbehov. Med EPiServer som fundament får de et solid utgangspunkt for å lage løsninger som oppfyller disse behovene og som fungerer i alle digitale kanaler.

Et velfungerende publiseringsverktøy er svært viktig for at DNO&B skal være i stand til å nå sine fremtidige mål.

Epinova vil levere systemarkitektur og implementasjon på EPiServer CMS, og vil samarbeide med konsulentselskapet BEKK, som tidligere i sommer fikk rammeavtalen for bistand på design og konseptutvikling.


Vil tilby kundene nye digitale kanaler

DNO&B har store ambisjoner om å knytte opera- og ballettinteresserte tettere til sin digitale satsing og ser derfor Epinova og EPiServer CMS som strategisk viktig i dette arbeidet.

Digitale kanaler er ofte det første møtet kunden har med DNO&B, og er derfor meget viktige brikker i det totale inntrykket hos kunden.

DNO&Bs overordnede mål i forhold til publiseringsløsningen er å få flere og enda mer fornøyde kunder og økt tilgjengelighet gjennom selvbetjente digitale kanaler som internett, intranett, ekstranett, mobile løsninger som smarttelefon og nettbrett, automater, info- kiosker og digital TV.


Ambisiøs satsing fra et kulturikon

Også Gøran Hüllert, Country Manager for EPiServer Norge ser spent frem til å følge med på prosjektet:

"Vi er svært stolte av at en av Norges viktigste kulturikoner velger EPiServer som sin plattform for digitale tjenester, da DNO&B har svært høye ambisjoner for sin digitale satsing. For å nå resultater online i dag må man skape opplevelser og merverdi for kundene i alle kanaler man møtes."

Operahuset i Oslo. Foto: Erik Berg