Operativ testleder

Bli vår ansvarlige testleder for kvalitetssikring av våre e-handels og webprosjekter.

Epinova er et nordisk konsulentselskap som utvikler nettsteder og løsninger for digital handel til noen av Norges aller største aktører. Vi hjelper våre kunder med digital suksess gjennom utvikling av skalerbare teknisk løsninger, visuelle konsepter, digital rådgivning-, og strategi.

Som testleder vil det være ditt ansvar å kvalitetssikre det vi utvikler, både funksjonelt og teknisk. Vårt mål er at kundene skal lykkes med sin digitale satsning, og i dette arbeidet vil du ha en viktig rolle. Du vil jobbe bredt og spille på lag med erfarne fagspesialister for å sikre at kvaliteten i våre leveranser ivaretas. Som testleder er du en integrert del av teamet og har jevnlig dialog, justerer og tilrettelegger for at kvaliteten opprettholdes i tett relasjon med våre utviklere, prosjektledere og kunde.

Vår ambisjon er å bygge et solid fagmiljø innen test og testledelse, og du med din erfaring er med på å iverksette og videreutvikle Epinova sin beste praksis innen fagområdet. Arbeidshverdagen vil være variert. Du vil få ansvaret for både langvarige prosjekter, så vel som kortere oppdrag. På den måten får du prøvd deg i ulike prosjekter og du vil få utfordret deg på et bredt spekter innen testfaget.

Epinova er en ledende aktør i det nordiske markedet som totalleverandør av løsninger for e-handel og samhandling. Vi har stort fokus på kvalitet, fornyelse og digitalisering, og vårt spissede fokus gjør at vi kjennetegnes som et av de fremste kompetansemiljøene i bransjen.

Sentrale ansvarsområder:

 • Ansvarlig for kvalitetssikring av våre leveranser
 • Iverksette og videreutvikle Epinova sin bestepraksis rundt test og testledelse
 • Ansvarlig for testplanleggingen, herunder forberede, lede og delta i testgjennomføringen
 • Designe og gjennomføre testregime for det enkelte prosjekt, f.eks. system, - og akseptansetest, verdikjedetest og regresjonstest.
 • Utvikle testscript og testtilfeller for gjennomføring av tester
 • Tilrettelegging for effektiv testing som f.eks oppsett av systemer og at nødvendige tilganger er på plass.
 • Definere akseptansekriterier sammen med teamet før utvikling starter

Hvem håper vi du er?

Vi tror at du har et stort engasjement rundt test og testledelse, og at du med din erfaring kan iverksette og videreutvikle Epinova sin beste praksis innen fagområdet. Vi ser etter deg som har gode kommunikasjonsevner, er strukturert og nøyaktig. Vi håper at du er en som ønsker å sette ditt preg på hvordan vi skal jobbe med test fremover.

Som person har du gjennomføringsevne, er initiativrik og evner å ivareta et helhetsperspektiv i et prosjekt. I tillegg er du løsningsorientert og liker å sette deg inn i nye problemstillinger og testverktøy. Du blir lett en naturlig del av et team og ser verdien av det å lykkes sammen. Vår ekspertise er innen e-handel og samhandling, og vi håper at du har interesse og lyst til å sette deg inn i Optimizely CMS/Commerce og tilhørende produkter.

Hvem ser vi etter?

 • Du kan vise til noen års erfaring med testledelse/QA
 • Du har erfaring med å sette opp testløp, samt lede, delta og forberede testgjennomføringen
 • Relevant sertifisering er en fordel, men ikke et krav
 • Har vært utførende på test av REST/Web-servicer, GUI-testing, funksjonell test av brukergrensesnitt, funksjoner eller forretningslogikk
 • Det er en fordel om du er kjent med Jira/Zephyr/Confluence, Azure DevOps eller liknende verktøy for oppgavestyring og testadministrasjon
 • Du kommuniserer godt på norsk, både muntlig og skriftlig

Vi kan tilby et fantastisk arbeidsmiljø. I Epinova jobber det bra mennesker som også er svært dyktige i det vi gjør. Vi ønsker å levere godt og spiller hverandre gode. Det vil du merke når du kommer til oss og føler energien, ser hvordan vi jobber og blir del av de gode øyeblikkene ved kaffemaskinen. Vi er en sosial gjeng som omgås på jobb og på fritiden. Summen av vår kultur er de ansatte, og sammen skaper vi gode løsninger og trives i jobbene våre. 

Vi gir deg mulighet til å påvirke hvordan vi best mulig skal iverksette og videreutvikle test som fagområde. Du vil bli en del av et selskap som har stort fokus på kvalitet og moderne utviklingsmetoder. Vi setter av dedikert tid og budsjett til kompetanseheving og sammen legger vi en strategisk plan for din kompetanseutvikling. 

Sentralt i Oslo-sentrum har vi et energisk kontorfellesskap med våre søsterselskaper i NOVA Consulting Group. Vi arrangerer fagkvelder og deltar på meet-ups. Setter i stand fantastiske sosiale begivenheter som utenlandstur, sommerfest, julebord, lønningspils, Epinova-frokost og Epinova-lekene. 

Hvorfor velge Epinova og denne muligheten?  

Et selskap i sterk vekst. 

Som en del av NOVA Consulting Group er vi en del av et selskap med solid økonomi. NOVA har de siste 7 årene hatt en årlig vekst på over 20%, solid driftsresultat og med nye minoritetseiere inn, har NOVA store ambisjoner for de neste årene i Norge og Norden. 

Gode ordninger. 

Hos oss får du fem uker ferie, og gode forsikringer for deg og dine nærmeste. Som ansatt i Epinova blir du godt ivaretatt og vi er opptatt av at du skal føle deg trygg. Vi tilbyr 6% pensjon, gode lønnsbetingelser og kompetansebudsjetter.

Gjennom et eget aksjeprogram eier vi vår egen arbeidsplass, noe som gjør tilhørigheten og engasjementet større. Hos oss har vi godene på plass, og en totalpakke vi vet du blir fornøyd med. 

 Vi skal være verdens beste arbeidsplass.

Det forplikter, derfor har vi et sterkt fokus på både faglige og sosiale goder. Vi tar det faktisk så alvorlig at vi har to trivselsansvarlige som har dette som eneste ansvar. I tillegg tilbyr vi en rekke faste årlige arrangementer for våre ansatte og familier på både konsern- og selskapsnivå. Epinova skal være en arbeidsplass hvor vi gleder oss til å dra på jobb hver dag. Vi skal ha det bra på jobb, føle oss sett, inkludert og ivaretatt. 

Flotte lokaler og omgivelser. 

Vi har flotte kontorer sentralt i Oslo med egen ernæringsfaglig utdannet matansvarlig, som serverer god og næringsrik mat. Vi har også eget treningsrom og tilbyr PT-timer til de ansatte. 

Blir du med på laget?

Da gleder vi oss til å høre fra deg. Søk her, eller ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Andrea Huse på e-post, eller mobil for mer informasjon.