Arbeidene

Vi har mange ambisiøse kunder - og vi elsker utfordringer. Slikt blir det suksesshistorier av. Se hvordan noen av kundene våre oppnådde målbare resultater med sin nye e-handelsløsning eller nettsted.

E-handel

Epinova er både spesialist og totalleverandør av e-handelsløsninger, som vi jobber frem på den markedsledende plattformen Optimizely Digital Experience Platform. Vi er eneste Optimizely Platinum Partner i Norge, og alle våre konsulenter er Optimizely-sertifiserte profiler med bred erfaring. 

Les mer om hvordan vi jobber med digital handel.

PIM

PIM (Product Information Management) er nyttig for bedrifter som håndterer en stor mengde produkter og produktinformasjon, spesielt de som selger produkter gjennom flere kanaler (f.eks. nettbutikker, markedsføringsplattformer og fysiske butikker). PIM er spesielt verdifullt når det er behov for å samle, organisere, strukturere og distribuere produktdata på en effektiv måte.

Les mer om når du trenger et PIM.

Nettsted og selvbetjening

Ett nettsted skal dekke mange behov og gi en god effekt for organisasjonen. Være seg rene informasjonsnettsteder, en markedsføringskanal eller en selvbetjeningsportal – er essensen av løsningen skal være et middel til å nå et mål. 

Les mer om hvordan vi jobber med nettsted og selvbetjening.

Digital tjenesteplattform

En digital tjenesteplattform bidrar til at bedriften din kan tilpasse seg nye behov raskt. Den danner fundamentet for at du får en langsiktig, fleksibel og skalerbar IT-struktur.

Les mer om hvordan vi jobber med digitale tjenesteplattformer.

Vedlikehold og videreutvikling