Personvern

Her finner du informasjon om hvordan vi behandler dine persondata på dette nettstedet.

PERSONVERNERKLÆRING 

Behandlingsansvar 

Epinova er behandlingsansvarlig for all behandling av personopplysninger der vi selv bestemmer formålet med behandlingen av opplysningene og de virkemidlene vi benytter til dette. I denne personvernerklæringen kan du lese mer om behandlingene Epinova er behandlingsansvarlig for. 

Tolkning 

Definisjoner i forbindelse med vår personvernerklæring: 

Selskapet (referert til som enten "selskapet", "Vi", "Oss" eller "Vårt" i denne personvernerklæringen) refererer til Epinova. 

Informasjonskapsler betyr små filer som er plassert på datamaskinen eller mobilenheten din av et nettsted, som inneholder detaljer om nettleserloggen din på nettstedet. 

Nettsteder refererer til Epinova, tilgjengelig fra https://www.epinova.no/. Det betyr den enkelte som får tilgang til eller bruker nettstedet, et selskap eller en juridisk enhet. 

Du betyr den enkelte som får tilgang til eller bruker nettstedet, selskap eller en juridisk enhet. 

Når samler Epinova inn personopplysninger? 

Vi behandler i hovedsak opplysninger om deg i følgende tilfeller: 

  • Du har sendt oss en henvendelse 
  • Du har meldt deg på et arrangement 
  • Du abonnerer på vårt nyhetsbrev 
  • Du har søkt jobb hos oss 
  • Du besøker vår hjemmeside https://www.epinova.no/ 
  • Du er kontaktperson hos en av våre kunder 

Besøk på våre nettsider 

Informasjonskapsler (cookies) 

En cookie (også kalt informasjonskapsel) er en liten tekstfil som lagres på enheten din. Den lagrer informasjon om hvordan du har brukt nettstedet vårt.  

Noen av informasjonskapslene er nødvendige for at ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere. Epinova bruker også informasjonskapsler for å analysere bruken av våre nettsider. 

Informasjonskapsler inneholder vanligvis ikke informasjon som personlig identifiserer en bruker. Personopplysningene vi lagrer om deg kan imidlertid være knyttet til informasjonen som er lagret og hentet fra informasjonskapsler. Vi lagrer ikke sensitive personopplysninger, som f.eks. e-postadresse og passord i informasjonskapslene vi bruker. Tolkning og definisjoner: 

Bruk av informasjonskapsler 

Type informasjonskapsler

Informasjonskapsler kan være "nødvendige" eller "sesjons" informasjonskapsler. Nødvendige informasjonskapsler forblir på din datamaskin eller mobilenhet når du er frakoblet, mens sesjonskapsler slettes så snart du lukker nettleseren din. Vi bruker både sesjons- og nødvendige informasjonskapsler til følgende formål: 

  • Nødvendige 

Type: Sesjonskapsler 
Administrert av: Oss 
 
Formål: Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere riktig. Sesjonskapsler hjelper til med å autentisere brukere og forhindre misbruk av brukerkontoer. Uten de nødvendige informasjonskapslene vil noen funksjoner og tjenester på nettstedet ikke fungere. 

  • Funksjonelle 

Type: Vedvarende informasjonskapsler 
Administrert av: Oss 
 
Formål: Disse informasjonskapslene husker valgene du gjør når du bruker nettstedet, for eksempel gjennom å huske påloggingsdetaljer eller språkinnstillinger. Hensikten med disse informasjonskapslene er å gi deg en mer personlig opplevelse og unngå å måtte angi preferansene dine hver gang du bruker nettstedet vårt. 

  • Statistikk 

Type: Vedvarende informasjonskapsler 
Administreres av: Tredjeparter

  • Google Analytics 

Formål: Vi bruker Google Analytics til å analysere nettstedstrafikk og hvordan brukerne interagerer på nettstedet vårt. Informasjonen som samles inn via disse informasjonskapslene, kan direkte eller indirekte identifisere deg som en besøkende. Informasjonen som samles inn, er vanligvis knyttet til en pseudonym identifikator til enheten du bruker for å få tilgang til nettstedet. Vi kan også bruke disse informasjonskapslene for å teste nye sider eller ny funksjonalitet på nettstedet for å se hvordan brukerne våre interagerer. 

Dynamics 365 Marketing 

Formål: Vi bruker Microsoft Dynamics 365 Marketing i kontaktskjemaet på våre nettsider. Når du som bruker sender inn et skjema, identifiseres cookie-IDen for atferdsanalyse til kontaktdataen vi har registrert i Dynamics 365 Marketing plattformen. Dette tillater oss å identifisere hvem som har besøkt nettstedet. Vi kan også bruke dataene til å analysere din atferd på nettstedet og for å gi deg en personlig opplevelse. 

Siteimprove 

Formål: Vi bruker Siteimprove som et verktøy for å samle inn statistikk som analyse, tilgjengelighet og SEO på nettstedet vårt. Siteimprove samler ingen personlig informasjon og brukes kun til nettside statistikk. Siteimprove sin cookie genererer en randomisert ID for å kjenne igjen nettleseren, samler ingen personlig informasjon og brukes kun til nettside statistikk. 

  • Markedsføring   

Type: Vedvarende informasjonskapsler 
Administreres av: Tredjeparter 

Google Ads 

Formål: Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster og spore resultater av markedsføringen. Mer om Google sin bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan administrere innstillingene dine finner du her: https://www.google.com/settings/ads   

  • Facebook Pixel 

Formål: Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster. Mer om Facebook sin bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan administrere innstillingene dine finner du her: https://www.facebook.com/policies/cookies/ 

LinkedIn Insights Tag 

Formål: LinkedIn Insight Tag er en JavaScript-kode som vi bruker for å få rapporter og innsikt om besøkende på nettstedet. LinkedIn Insight Tag brukes til å spore konverteringer og få innsikt om personer som samhandler med våre lenker. Mer om Linkedin sin bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan administrere innstillingene dine finner du her: https://www.linkedin.com/psettings/member-cookies 

Hotjar: 

Formål: Hotjar brukes for bedre å forstå hvordan du bruker nettstedet vårt, slik at vi kan forbedre våre tjenester og foreta endringer basert på bruksmønster. Vi analyserer også hvor brukerne kommer fra, hvor lang tid de bruker på våre sider, hvilke lenker som klikkes på og antall besøkende. 

 
Dine valg angående informasjonskapsler 

Dersom du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler på nettstedet vårt, må du først deaktivere og slette informasjonskapslene i nettleseren din, som er knyttet til vårt nettsted. Du kan når som helst bruke dette alternativet for å forhindre bruk av informasjonskapsler. Hvis du ikke godtar våre informasjonskapsler, kan du oppleve at tjenester og funksjoner ikke fungerer optimalt. Gå til hjelpesidene i nettleseren din for å deaktivere og slette informasjonskapslene: 

Hjelpesider for Google Chrome 

Hjelpesider for Microsoft Edge 

Hjelpesider for Microsoft Firefox 

Hjelpesider for Apple Safari 

   

Andre behandlinger av personopplysninger 

Nyhetsbrev 

Hvilken data: Vi samler inn opplysninger som navn epostadresse, bedriftsnavn, samt historikk over dine interaksjoner med Epinova gjennom epostkommunikasjon (inkludert åpning og klikk) og besøk på nettsiden. 

Behandlingsgrunnlaget: Aktivt samtykke 

Slik behandler vi samtykke: Når du fyller ut skjema på epinova.no, lagres dine opplysninger i Microsoft Dynamics som er verktøyet vi bruker til å sende ut epostkommunikasjon og registrere interaksjoner med eget nettverk. Når du åpner e-postene og klikker på lenker i dem lagres også informasjon om dette. 

Påmelding til arrangementer 

Ved påmelding til våre arrangementer som webinarer, seminarer ol. vil vi be om opplysninger slik som navn, kontaktinformasjon og arbeidssted. Opplysningene vil bli lagret i Microsoft Dynamics 365. Formålet med opplysningene er å gi informasjon til deltakerne, administrere og tilrettelegge arrangementer. 

Jobbsøkere 

Vi benytter Recman som vårt kandidathåndteringssystem. Du har, som registrert i systemet, rett til å kreve innsyn, retting og sletting som beskrevet i personopplysningsloven. Ønsker du å trekke tilbake din aksept så gjøres det ved å at du sletter din egen profil. Som kandidat kan du når som helst slette din egen profil inne fra “Din profil” i systemet, eller du kan ta kontakt med oss for bistand til sletting. Fra din profil kan du også endre på informasjon du har lagt inn på din profil i kandidatsystemet. 

Kontaktpersoner hos våre kunder 

Vi samler inn og behandler personopplysninger i CRM-systemet Microsoft Dynamics 365. Dette er opplysninger som navn, telefonnummer, e-postadresse, og annen relevant informasjon som fremgår av dialogen mellom Epinova og kunden. Formålet med opplysningene er å kunne gjennomføre de tjenestene som er avtalt med kunde, samt kundebehandling og fakturering. 

 
Kontakt oss 

Har du spørsmål om vår personvernerklæring, kan du sende en e -post til: hello@novacg.no 

Innsyn, endring eller sletting av dine personopplysninger 

Du kan når som helst kreve innsyn i de personopplysninger vi har lagret om deg, få informasjon om hvordan opplysningene behandles, og be om sletting av dine personopplysninger. Send en e-post til: privacy@novacg.no