Bli med

Ønsker du å vokse faglig og sosialt? Vi leter hele tiden etter dyktige folk som har det lille ekstra! Blir du med på laget?

Å gjøre en forskjell

Helt fra starten av har vi drømt om at Epinova skal være et sted du går til fordi du ønsker å gjøre en forskjell. At vi brenner for jobben og alltid har interessante oppgaver å bryne oss på. Vi vil gjøre en forskjell ved å levere godt håndverk til foretningskritiske løsninger med høy kvalitet og fornøyde brukere.

Vi i Epinova skal gjøre alt vi kan for å gi deg utfordringene, tilliten og verktøyene du trenger for å lykkes. Står du fast med noe, eller dersom noe er vanskelig - så hjelper vi hverandre. Vi tar være på deg!

Epinova fortsetter å vokse, i riktig tempo, med de riktige folkene ombord.

Våre ledige stillinger

Epinova Academy

Vårt skreddersydde talent- og kompetansprogram for deg som er i starten av din yrkeskarriere.

Faglig fokus og sosialt miljø

Sammen med våre kunder skaper vi forretningsverdi ved å tilføre fagekspertise, kreativitet og energi. Vi drives av å lære nye ting, og vi søker aktivt nye utfordringer og kunnskap. På veien har vi lært mye, og vår nysgjerrighet og interesse for faget har formet det sterke fagmiljøet vi har i dag.

Vi er opptatt av å ivareta vårt gode arbeidsmiljø og en kultur der de ansatte er i fokus. Vi skal ha det bra på jobb, føle oss sett, inkludert og ivaretatt. Vi ønsker å være lyttende og jobber kontinuerlig med å bli bedre. Det har resultert i liten turnover og god stabilitet blant de ansatte.

Vi jobber sammen, og vi lykkes sammen

Vi vil gjerne høre fra deg!

Ta kontakt for en uformell prat om karrieremuligheter og hvordan det er å jobbe i Epinova.

Bilde av Andrea Huse

Andrea Huse Rekrutteringsansvarlig

Bilde av Kristian Borg

Kristian Borg CTO og Gruppeleder

Slik er det å jobbe i Epinova

Åpnet nettbutikk på 19 dager

Bilde fra butikkvindu hos Vic på Gulskogen senter

Kleskjeden Vic hadde lagt et løp der de over en periode på ni måneder skulle åpne nettbutikk. Da Korona stengte Norge kastet de seg rundt.

Kompetansekort som grunnlag for utvikling

Utivkler i kontorlandskap

Intern kompetanseutvikling krever både et verktøy som både kan kartlegge den enkeltes kompetanseutvikling, men som samtidig gir et godt overblikk over det totale kompetansebildet på tvers av bedriften.

Bli kjent med Christina

Hesten Nova og Christina

Hun er en dedikert frontend-utvikler og jobber i dag som ekspert på brukervennlighet og universell utforming i Epinova.