Bli en av oss

Ønsker du å vokse faglig og sosialt? Vi leter hele tiden etter dyktige folk som har det lille ekstra! Blir du med på laget?

Helt fra starten av har vi drømt om at Epinova skal være et sted du går til fordi du ønsker å gjøre en forskjell. At vi brenner for jobben og alltid skal ha interessante oppgaver å bryne oss på. Vi vil gjøre en forskjell ved å levere godt håndverk til forretningskritiske løsninger med høy kvalitet og fornøyde brukere.

Gode ordninger

Hos oss får du gode helse- og forsikringsordninger. Vi tilbyr 6% pensjon, gode lønnsbetingelser, helse- og reiseforsikring. I tillegg har vi mange andre goder som kompetansebudsjett og gunstig utstyrsordning.

Faglig fokus og sosialt miljø

Sammen med våre kunder skaper vi forretningsverdi ved å tilføre fagekspertise, kreativitet og energi. Vi drives av å lære nye ting og vi søker aktivt nye utfordringer og kunnskap. På veien har vi lært mye og vår nysgjerrighet og interesse for faget har formet det sterke fagmiljøet vi har i dag.

Vi er opptatt av å ivareta vårt gode arbeidsmiljø og en kultur der de ansatte er i fokus. Vi skal ha det bra på jobb, føle oss sett, inkludert og ivaretatt. Vi ønsker å være lyttende og jobber kontinuerlig med å bli bedre. Det har resultert i liten turnover og god stabilitet blant de ansatte.

Kompetanseheving

Vi har et sterkt fokus på faglig utvikling og deling. Alle ansatte får et romslig opplærings- og kompetansebudsjett. Det er viktig for oss at våre konsulenter stiller spørsmål, utforsker og er nysgjerrig på sitt eget fag.

Våre ledige stillinger

 • Backend-utvikler

  Vil du jobbe med moderne digital handel og nettsteder til ledende nordiske merkevarer?

 • Operativ testleder

  Bli vår ansvarlige testleder for kvalitetssikring av våre e-handels og webprosjekter.

 • Optimizely-ekspert

  Til vårt ekspertmiljø søker vi erfaren Optimizely-utvikler som vil jobbe med digital handel og nettsteder.

 • Frontend-utvikler

  Vi skaper løsninger med en robust tech stack, som inspirerer og gleder andre!

 • Nyutdannet utvikler

  Nyutdannet utvikler til fast rolle, og som blir en del av vårt skreddersydde talent- og kompetanseprogram.

 • Åpen søknad

  Vi ansetter til alle våre forretningsområder, og til våre kontorer i Oslo, Trondheim, Kristiansand og Tønsberg.

Bli en av oss

Gruppebilde av Academy 2021

- Vi har det utrolig gøy

I en ny jobb er arbeidsmiljøet vel så viktig som arbeidsoppgavene. – Hos Epinova har jeg ikke bare fått kollegaer, jeg har også fått venner, forteller Magnus Neergaard.

Les intervjuet

Bilder av Magnus utendørs under et blomstrende tre

Det må mer til enn hjemmekontor...

Mens mange arbeidsgivere frykter hva hjemmekontor har å si for arbeidsmiljøet, har en fleksibel arbeidshverdag blitt en selvfølge for arbeidstakerne som ikke lenger kvier seg for å bytte beite, skriver Magnus

Les saken