Selskapet

Epinova er et konsulentselskap med engasjerte mennesker som trives veldig godt å jobbe sammen. Vi finnes til for ambisiøse oppdragsgivere hvor digitale oppgaver er fundamentet i virksomheten.

Hvem er vi?

Epinova er spesialister på digitalisering, e-handel og samhandling, laget på plattformen, Optimizely. Vi er Optimizely Platinum Partner, og våre utviklere er Optimizely-sertifiserte profiler med bred erfaring.

Faglige eksperter, proffe konsulenter og hyggelige mennesker, har det blitt sagt om oss.

En som sitter ved en laptop

80+

engasjerte ansatte jobber i Epinova.

149

I 2020 ble omsetningen 149 millioner kroner, en vekst på 10% fra 2019.

Vi kjenner teknologien til fingerspissene. Vi kan alle triksene som kreves for robuste, skalerbare og fleksible løsninger. Er ditt mål merkevarebygging, informasjonsformidling eller selvbetjening på nett realiserer vi det sammen med deg.

Ledelsen

Bilde av Inge Halvorsen

Inge Halvorsen Daglig leder

Bilde av Geir Andås

Geir Andås Salgsjef

Bilde av Anniken Norderud

Anniken Norderud Senior prosjektleder og Gruppeleder

Fagansvarlig Prosjektledelse
Bilde av Kristian Borg

Kristian Borg CTO og Gruppeleder

Bilde av Magnus Vik Lagerberg

Magnus Vik Lagerberg Gruppeleder og kundeansvarlig

Konsernet

Epinova er en del av NOVA Consulting Group, et konsern med 11 spesialistselskaper som til sammen tilbyr alt innen digitale tjenester.

Vi har felles kontorer sentralt i Oslo, og har derfor en unik mulighet til å skreddersy tverrfaglige team til ethvert prosjekt. 

De andre selskapene er NovanetNovacareNorthern Beat, Point Taken, Novalab og Rocket. De svenske søsterselskapene våre er Epinova AB, Pineberry, Infunnel og Cloud Nine.