• Publisert
  • 2 min

Forvaltningslunsj 26.mai - Hold nettstedet i toppform

Nettstedet er på lufta, redaktørene publiserer, trafikken flyter. Men hvordan sikrer vi at nettstedet fortsetter å oppfylle forretningsmålene over tid? Få gode tips på vår forvaltningslunsj!

Forvaltningslunsj hos Epinova 26. mai 2016

Velkommen til lunsj hos Epinova!

Tid: Torsdag 26.mai 2016,  kl 12.00 - 14.00
Sted: Arbeidersamfunnets Plass 1, Oslo

Vi byr på lunsj og faglig påfyll for deg som har forvaltningsavtale med oss i Epinova. 

Det virkelige arbeidet med et nettsted starter etter Den Store Lanseringen.
Det høres kanskje ut som en klisjé, men det er sant! Vi skal måle at innholdet treffer som det skal, følge med på trender i markedet, og videreutvikle løsningen til å støtte nye behov. Dette er like aktuelt for internett, e-handel og intranettløsninger.

I Epinova prøver vi å hjelpe behovene opp til overflaten med jevnlige helsesjekker, analyser og inspirasjon, men det er ofte webredaksjonene selv som først kjenner hvor skoen trykker.

Vi får besøk av Frank Rosendahl Slettebakken fra RiksTV, og Jessica O’Sullivan-Munck fra Siteimprove, som forteller om hvordan de jobber med innhold, og hvilke verktøy de bruker for å holde nettstedet i toppform!

 

12.00 - Velkommen til lunsj!

Lunsjbuffet og småprat. Hjemmelaget mat av vår trivselsansvarlig Kate Vikjord

12.25 - Innledning

Tema for dagen ved Epinovas leder for kundeivaretakelse, Magnus Vik Lagerberg.

12.30 - RiksTV: Webredaksjonen minutt for minutt

Frank Rosendahl Slettebakken RiksTVRiksTV er en aktør som er avhengig av å kjenne publikummet sitt, kommunisere godt, og bruke de riktige kanalene for å nå frem. Frank Rosendahl Slettebakken forteller hvordan de jobber daglig med innhold, måler effekt, og vurderer videreutvikling. Hvilke verktøy finnes - og hvordan bruker vi dem?

13.00 - Web teams of the future: What we need to know to stay competitive

Jessica O'Sullivan MunckHvis du lar nettstedet ligge brakk, blir det fort utdatert og verdiløst - både for organisasjonen og for brukerne. Siteimprove er en tjenesteleverandør som lever av å gjøre webredaksjoner så effektive som mulig, og Jessica O'Sullivan Munck setter søkelys på hvordan man bør tenke, og hvilke grep man bør ta, for å henge med i utviklingen.

13.30 - Spørsmål og svar

Kate, Magnus, Frank og Jessica er tilgjengelig for alt du måtte lure på. Send oss gjerne spørsmål på forhånd!

14.00 - Takk for nå!

 

Påmelding

Arrangementet er avsluttet. Takk for interessen!

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så er du først ute neste gang!

 

 

Er du ikke forvaltningskunde ennå?

Dette arrangementet er eksklusivt for de som har en avtale om forvaltning hos Epinova. Hvis du har et prosjekt hos oss (eller skulle ønske du hadde) som trenger litt ekstra pleie, ta kontakt med Magnus!