• Publisert
  • 1 min

Frokostseminar 14. des - Ny digitalstrategi fra A til Å

Enten du skal fornye designet, oppdatere teknisk plattform eller øke konverteringen, må du starte med digitalstrategien hvis du vil "disrupte" markedet! Lær av våre erfaringer!

Velkommen til gratis frokostseminar med Epinova!

Tid: Onsdag 14. desember 2016,  kl 08.30 - 11.00
Sted: Hard Rock Cafe, Karl Johans gate 45, Oslo (kart)

Vi jobber stadig med kunder som trenger å fornye seg - enten på konsept og design, teknisk plattform, eller hele samspillet mellom de digitale kanalene. 

I 2016 har Thon Hotels, Norges mest innovative hotellkjede, røsket opp hele digitalstrategien med rota, i samarbeid med Epinova og Northern Beat. Ved å søke inspirasjon utenfor sin egen nisje, er de på veldig god vei mot disrupsjon i et hotellmarked hvor alle andre bare kopierer hverandre!

Vi gjør et dypdykk i utfordringene de stod ovenfor, og hvordan organisasjonen snudde seg rundt. Samtidig får du høre om de konkrete grepene som gjør at Thon Hotels nå skiller seg ut fra konkurrentene, konverterer mer, og er bedre rustet for å fortsette å ligge i forkant.

 

08.30 - 09.15: Velkommen til frokost og live korsang!

Frokostbuffet og småprat. Vi setter førjulstemningen med vakker kormusikk! Innledning ved Arild Henrichsen (Epinova).

09.15 - 09.45: Hvordan Thon Hotels fornyet digitalstrategien sin

Espen Grotmoll, Thon Hotels

Espen Grotmoll, systemforvalter i Thon Hotels, gir oss kundens perspektiv, og deler de tøffe valgene internt, kravene til leverandør, og prioriteringene som måtte til. Her vil nok mange bedrifter kjenne seg igjen!

09.45 - 10.00: Pause og påfyll av kaffe

10.00 - 10.45: Smarte løsninger for bedre konvertering

Cecilie Tveter, Northern Beat

Cecilie Tveter, senior interaksjonsdesigner i Northern Beat, viser noen av de mange smarte grepene som er gjort på Thon Hotels for å gjøre prosessen med å bestille hotell supersmooth. Kjapp vei til mål, følelsen av å være der, gjentagende kjøp og personalisering er sentrale stikkord for løsningen.

Hvis du jobber i en organisasjon  - privat eller offentlig - som har planer om fornyelse, vil du ikke gå glipp av dette frokostseminaret. Meld deg på i dag!

 

Påmelding

Påmeldingen er nå stengt. Takk for interessen!
Meld deg på vårt nyhetsbrev, så er du først ute neste gang!