• Publisert
  • 1 min

Tre nye ansikter på plass hos Epinova

Trond Sønju er ny PIM-rådgiver i Epinova

Med større kunder og mer komplekse prosjekter, trenger vi flere spesialister på laget. Derfor gleder vi oss over å presentere 3 nye medarbeidere som styrker oss med variert bakgrunn og spisskompetanse på hvert sitt felt.

Som et naturlig ledd i vår satsning på netthandel og strategisk arbeid hos store merkevarer og langsiktige rammeavtaler – styrker vi oss nå innenfor tre viktige områder: Rekruttering, PIM-rådgiving og prosjektledelse.

Vi gleder oss til å ta fatt på årets spennende og utfordrende oppgaver med dyktige mennesker med på laget!

Hils på Epinovas 3 nye ansikter

Trond Sønju, PIM-rådgiver

20 års erfaring fra markedsføring, eCommerce og produktdatabaser for store merkevarer har gjort Trond til en solid og erfaren PIM-rådgiver. Hos Epinova kommer han til å bruke sin kompetanse for å hjelpe merkevarer å benytte ressurser og systemer på best mulig måte. 

Jeg gleder meg til å løse kundene gjennom et komplekst digitalt landskap i tiden fremover. Jeg er allerede i gang med mitt første prosjekt for Brødrene Dahl, og gleder meg til å jobbe videre og bli kjent med mine nye kollegaer. 

Kristin Berg begynner som prosjektleder

Kristin Berg, prosjektleder

Kristin har mastergrad i integrert markedskommunikasjon fra Boston, med fordypning i prosjektledelse og merkevarebygging som førte henne videre til prosjektledelse i reklamebransjen. Der har hun jobbet med merkevarer som Tine, Norwegian og Orkla, og drevet store integrerte prosjekter på tvers av ulike kanaler.

Etter flere år som prosjektleder har jeg fått mulighet til å jobbe med mange ulike typer caser og kunder. Nå ser jeg virkelig frem til å jobbe rendyrket med digitale prosjekter som en del av miljøet hos Epinova, med fokus på fag og spisset kompetanse.

Andrea Huse begynner hos Epinova

Andrea Huse, rekrutteringsansvarlig

Andrea har bachelorgrad i administrasjon og ledelse fra OsloMet, i tillegg til at hun er sertifisert bruker av arbeidspsykologiske testverktøy. Andrea kan vise til flere år som rekrutteringsrådgiver innen IT-sektoren til private og offentlige virksomheter. Hun brenner for å sikre høy kvalitet i rekrutteringsprosessene og har vært rekrutteringsansvarlig og prosjektleder for Microsoft University – et anerkjent talentprogram drevet av Microsoft og deres samarbeidspartnere.

Jeg har nå jobbet en drøy måned hos Epinova, og jeg har fått en god start og en varm velkomst. Jeg ser frem til fortsettelsen i Epinova sammen med dyktige og flotte mennesker som brenner for faget.

Les mer om