• Publisert
  • 1 min

Vi ble årets Optimizely-partner 2021!

Siden 2012 har vi blitt årets (Episerver) Optimizely partner hele seks ganger. At vi ble kåret til Partner of the Year igjen, i Optimizely Partner Awards 2021, er vi skikkelig stolte av!

- Det at Epinova nok en gang tildeles prisen for årets partner tar jeg som en bekreftelse på at den enorme innsatsen vi gjør rundt Optimizely-plattformen blir anerkjent, sier Geir Andås som fikk æren av å motta prisen torsdag kveld.

- Epinova brenner virkelig for de gode løsningene for kundene og viser at sammen klarer vi alt! sier Steve Celius, Country Manager i Optimizely Norge.

- I år som i fjor viser dere muskler og kunnskap med våre tjenester, og møter vi motstand finner vi gode løsninger sammen. Epinova var også første partner i verden til å lansere på vårt nye fremtidsrettede rammeverk basert på .NET 5. Dette har fått stor oppmerksomhet, både i Norge og i hele Optimizely globalt, fortsetter Steve.

- Vi takker for samarbeidet i 2021 og setter pris på alle de ekstremt dyktige ansatte som jobber daglig med å lage de gode løsningene for våre felles kunder. Årets partner 2021 er Epinova! Gratulerer!

Bilde av prisen Partner of the year 2021
Geir Andås, salgssjef i Epinova, mottok prisen på vegne av hele Epinova.

Vi takker både Optimizely og de fantastiske kundene våre for tilliten.

Les også