• Publisert
  • 2 min

Epinova EPiServer Partner Of The Year 2012

Fokus på kvalitetshåndverk, kunnskapsdeling og fornøyde kunder er grunnlaget for suksessen.

Årets Techforum ble arrangert i Oslo 30.mai, og ble avsluttet med EPiServer Partner Awards 2012. I konkurranse med flere av Norges største konsulenthus fikk Epinova mye positiv oppmerksomhet og vant flere utmerkelser.

Arild Henrichsen (Epinova), Gøran Hüllert (EPiServer Norge), Inge Halvorsen (Epinova)  - Epinova Årets Partner og Årets Bidragsyter 2012
F.v.: Arild Henrichsen (EMVP/EPiServer-ekspert Epinova AS), Gøran Hüllert (Sjef EPiServer Norge), Inge Halvorsen (Daglig leder Epinova AS)

Årets Partner 2012: Epinova AS

"Vårt samarbeid har vært intensivt og godt i mange år. De har hatt en meget sterk utvikling og bygget selskapet med kompetente folk og krevende kunder. De har høy faglig fokus, samtidig som de har vært flinke til å vise til gode resultater gjennom sterk vekst.
De har jobbet godt i økosystemet rundt EPiServer og vist en svært god track record på fornøyde kunder gjennom alle år", var begrunnelsen fra Gøran Hüllert, sjef for EPiServer Norge.

"Vi setter stor pris på å få tildelt prisen som Årets Partner av EPiServer Norge. Det betyr mye å få denne anerkjennelsen. I 6 år har vi vært det eneste rendyrkede spesialistselskapet på EPiServer-produktene.

Som daglig leder vil jeg først og fremst takke våre 34 ansatte for den innsatsen og det kvalitetsfokuset de har vist disse 6 årene. Det er det som ligger til grunn for fornøyde kunder og videre vekst. Vi ønsker også å takke Göran Hüllert og hans ansatte for godt samarbeid", sier Inge Halvorsen, daglig leder i Epinova AS.

Årets bidragsyter 2012 og EMVP: Arild Henrichsen

"Denne prisen skal gå til en person som bidrar til EPiServer-familien i utstrakt grad med deling av informasjon og kunnskap. Årets vinner er definitivt en av de mest aktive både på EPiServer World og ikke minst i andre sosiale medier. Han skriver ikke bare om fag, men også om andre kuriositeter i vår EPiServer-verden", lød begrunnelsen da Arild Henrichsen mottok utmerkelsen.

Arild ble samtidig hedret for utnevnelsen som EMVP (EPiServer Most Valued Professional), en tittel kun 16 utviklere i verden innehar.

"Det er selvsagt veldig hyggelig å motta en slik anerkjennelse, og en stor motivasjon til å fortsette å bidra litt til det fantastiske utviklermiljøet rundt EPiServer. Samtidig hadde ikke dette vært mulig uten den unike lærings- og delingskulturen Epinova har dyrket frem og sannsynligvis Norges dyktigste webgjeng i ryggen", sier Arild Henrichsen.

English: At the annual EPiServer Techfoum in Oslo, Epinova AS won Partner Of The Year 2012.  Epinova employee Arild Henrichsen won Community Contributor Of The Year 2012 and acclaim for his newly achieved EMVP status. 

Les mer om