Kurs og kompetanse

Digitalarbeidet lykkes best når det bygges på innsikt, kunnskap og en rik verktøykasse. Våre eksperter hjelper deg gjerne å bygge kompetansen du trenger, gjennom inspirasjonsartikler, kurs og fagprat.

I et fagfelt hvor mange påstår at de kan levere alt, har vi valgt å være spesialister på Optimizely. Vi har sterk tro på at kundene våre får mest verdi når vi gjør det vi er best i bransjen på, og samarbeider med de beste innen andre felt når det trengs.

Vårt spissede fokus gjør at vi anerkjennes som et av de fremste kompetansemiljøene i bransjen. Vi er Norges eneste Optimizely Platinum Partner, og alle våre konsulenter er Optimizely-sertifiserte profiler med bred erfaring. Godt håndverk er vårt kjennetegn!

Illustrasjonsbilde for AI-workshop: Fra Buzz til Business

Workshop: AI for netthandel

Finn ut hvordan AI kan forbedre dine kundereiser og gjøre din netthandel mer lønnsom. Bli med på workshop hvor vi kommer frem til konkrete veikart for AI i din bedrift.

Les mer

Events og fagprat

Med jevne mellomrom tilbyr vi arrangementer, videoer og annen fagprat - og oppsummeringene finner du her.

Inspirasjon og rapporter

Fagfolkene i Epinova har fingeren på pulsen til e-handel, trender og teknologi. Her finner du en samling av de nyeste rapportene og inspirasjonsartiklene.