• Publisert
  • 1 min

Redaktørlunsj med Episerver-nyheter og brukertips

Vi inviterte til god mat, nyttige tips og høstens nyheter i Episerver, i årets siste lunsjseminar for våre forvaltningskunder.

Bare fordi et kundeprosjekt går over i forvaltning, går det ikke i dvale. Kundene våre har masse ideer, ønsker og justeringer som trenger oppmerksomhet, i tillegg til det jevnlige vedlikeholdet.

Vi ønsket å sette fokus på to områder som særlig gjelder nettsteder som har vært "på lufta" en stund: Oppgradering av Episerver, og en mer effektiv arbeidsflate for redaktørene.

Lunsjbuffe

Oppgradering

Nå som Episerver slipper nye versjoner annenhver uke, behøver ikke kunder lenger vente 6-12 mnd til lanseringen av neste store produktversjon.

Ved å holde seg oppdatert, er veien kort til å få viktige feilrettinger og nye funksjoner, som kan forbedre brukeropplevelsen for både redaktører og besøkende.

Vi anbefaler våre kunder å gjøre en oppgradering av Episerver et par ganger i året. Da får man med seg det nyeste, samtidig som kostnaden ved å gjøre løftet holder seg lav. Jo færre endringer som har skjedd siden sist - jo mindre arbeid med å oppgradere.

Effektive arbeidsflater for redaktører

Vår egen Arild Henrichsen ga en lyninnføring i smarte små grep redaktørene kan gjøre på nettstedene sine. Vi fikk blant annet se hvordan du begrenser antall sideversjoner, setter opp automatisk tømming av papirkurv, sammenligner sideversjoner og hvordan jobbe med den nye Prosjekter-funksjonen i Episerver 8 og nyere.

Redaktørlunsj

Arild viste også demo av den nye skjemamodulen, som erstatter XForms. Denne vil gi redaktører som jobber med skjemaer en mye enklere hverdag. Mulighet for drag-and-drop skjemabygging, flerstegs-skjemaer og enklere håndtering av tilbakemeldinger for å nevne noe. 

God stemning

Vår trivselsansvarlig Kate Vikjord stod for en fristende lunsjbuffé bestående av blant annet marinert scampi, spanske kjøttboller og grov julepølse m/ appelsin, persilie, hvitløk og kål. Lunsjen alene var verdt turen!

Stor takk til alle kunder som kom innom - håper vi ser dere alle igjen neste gang!