• Publisert
  • 1 min

To nye EPiServer EMVP-titler til Epinova

Knallhardt fokus på kunnskapsdeling og kvalitet resulterer i to ferske hedersbetegnelser.

Epinova-ansatte Karoline Klever og Arve Systad har fått status som EPiServer Most Valued Professional (EMVP). Det ble klart etter EPiServers årlige evaluering av hvem som har utmerket seg spesielt i fagmiljøet.

Epinovas to nye EPiServer EMVP Arve Systad og Karoline Klever
f.v. Karoline Klever (Epinova), Petter Balstad (EPiServer Norge), Arve Systad (Epinova)

Kvalitet og kunnskap

"Epinova har som mål å levere høy kvalitet og dele vår kunnskap. I den forbindelse er det spesielt gledelig at 2 av våre kvalitetsforkjempere Karoline og Arve har blitt utnevnt til EPiServer EMVP for deres bidrag til fagmiljøet.

Begge er utrolig sterke bidragsytere i vårt fagmiljø, og brenner for å dele sin kunnskap.

Dette er inspirasjon for våre andre ansatte, og forhåpentligvis for andre i fagmiljøet også", sier Inge Halvorsen, daglig leder i Epinova AS.

Fokus på stadig forbedring

"Jeg er veldig glad og stolt over å ha mottatt EMVP-statusen, og jeg gleder meg til å kunne bidra ytterligere til EPiServer sitt utviklermiljø", sier Karoline Klever.

«Det er selvsagt veldig hyggelig å bli lagt merke til i mengden, spesielt nå som EPiServer-miljøet består av over 26,000 «innbyggere». I Epinova har vi et inspirerende fagmiljø som alltid pusher teknikk, metode og tankesett for å bli bedre. Man blir aldri ferdig, bare litt mindre uferdig», sier Arve Systad.

I eksklusivt selskap

På verdensbasis er det bare 25 utviklere som har EMVP-status, hvorav 7 jobber for norske partnere.

Med Arild Henrichsen (EMVP-status fra 2013) innehar Epinova nå totalt 3 EMVP-titler. Tidligere har også Lars Øvvind Bodahl hatt tittelen (2008-2012, Norges første EMVP).

Les mer om