• Publisert
  • 1 min

Nye ansatte høsten 2016

Epinova fortsetter å vokse, og denne høsten har vi fått enda flere sterke ressurser på laget.

Vi er heldige som får jobbe med mange spennende kunder og utfordrende prosjekter. Når oppdragsmengden øker, trenger vi også flere flinke folk.

Høsten 2016 har vi ansatt 3 nye medarbeidere innenfor backend-utvikling, frontend-utvikling og prosjektledelse. Alle tre tilfører oss kreativitet og friske ideer, og vi er stolte over å ha fått disse inn i Epinova-familien.

Prosjektleder: Nora

Nora, prosjektleder i Epinova

Nora har en bachelor-grad i PR/kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI, og en mastergrad i ledelse fra London. Som prosjektleder i Epinova får hun virkelig utnyttet denne bakgrunnen - rollen hennes krever både god kommunikasjon med prosjektgruppen, og kontroll på alle aktiviteter. 

Frontend-utvikler: Carl

Carl, frontend-utvikler i Epinova

Carl har en bachelorgrad i medieteknikk, og har jobbet mye med teknologier for web. De siste årene har han spesialisert seg på frontend-utvikling, og har bred erfaring med ulike CMS, universell utforming og interaktive teknikker.

Backend-utvikler: André

André, backend-utvikler i Epinova

André har en ingeniørgrad i datateknikk, og er sertifisert utvikler på Episerver CMS. Han har jobbet som systemutvikler i mange år, med fokus på løsninger med alle slags integrasjoner - fra konsernweb til intranett og e-handel.