• Publisert
  • 2 min

Nye ansatte høsten 2017

Nye ansatte høsten 2017

Denne høsten har Epinova fått 5 nye utviklere på laget - en veldig fin blanding av talenter og erfaring, og gjensyn med gamle venner.

Velkommen til Henriette, Shahin, Fredrik, Lars og Stig!

I Epinova er vi nå over 50 håndverkere, som lager Episerver-løsninger i verdensklasse. Vi er stolte over at stadig flere kunder ønsker at vi skal hjelpe dem med å løse digitale floker.

Når flere vil jobbe med Epinova, må vi også finne flere som vil jobbe hos Epinova. 

5 nye navn

Denne høsten ønsker vi velkommen 5 flinke utviklere, med ulik bakgrunn. Det er fint å se at vi både tiltrekker oss spennende nye talenter, erfarne Episerver-utviklere, og gamle venner som "kommer hjem igjen".

Backend-utvikler: Henriette Rasch

Episerver backend-utvikler Henriette Rasch hos Epinova

Henriette har jobbet med Episerver-utvikling i flere år, blant annet hos andre store norske konsulenthus. Hun har erfaring med portaler, bedriftsweb og nettbutikker for store aktører, men har nok en spesiell interesse for alt som har med e-handel å gjøre. Det er veldig bra, siden vi har mange kunder som klør etter å lage noe nytt sammen med oss. Velkommen!

Backend-utvikler: Fredrik Gjestvang

Episerver backend-utvikler Fredrik Gjestvang hos Epinova

Fredrik har studert utvikling og IT-ledelse, og vi er glade for at han har valgt Epinova som stedet å bygge videre på kompetansen sin. Når han ikke jobber med backend-utvikling hos oss, liker han å spille golf og skyte leirduer. Vi skal sørge for at Fredrik får nok av spennende utfordringer å finstille siktet sitt på fremover.

Backend-utvikler: Shahin Jahangiri

Episerver backend-utvikler Shahin Jahangiri hos Epinova

Vi tar det som en stor tillitserklæring når nyutdannede fagfolk som Shahin velger Epinova. Som konsulent hos oss møter han en bratt læringskurve, men også masse moro og spennende utfordringer. Samtidig ønsker vi alltid nye og friske innspill på hvordan vi gjør ting her. Shahin er allerede i gang med kurs, intern veiledning og Episerver-utvikling, og har et av verdens beste fagmiljø på Episerver rundt seg som heiagjeng.

Backend-utvikler: Lars Walle

Episerver backend-utvikler Lars Walle hos Epinova

Lars er en systemutvikler som tilfører oss masse erfaring. Siden 1999 har han jobbet med aktører i ulike bransjer, i både privat og offentlig sektor - som for eksempel Canal Digital, Telenor, XXL og Miljødirektoratet. Han har en rekke sertifiseringer som utvikler, og har jobbet mye med både CMS og Commerce-løsninger. Lars holder til på Sørlandet, og vil hovedsaklig jobbe fra vårt Kristiansand-kontor.

Backend-utvikler: Stig Kulvedrøsten

Episerver backend-utvikler Stig Kulvedrøsten hos Epinova

Vi er veldig glad for å ønske Stig tilbake til oss! Etter et lite opphold grunnet flytting, har han nå gjort comeback for å levere kvalitetshåndverk hos oss. Stig har jobbet med CMS-løsninger siden 2004, innen alt fra netthandel til samhandlingsløsninger. Siden 2010 har han spesialisert seg på Episerver, og kjenner Epinovas kunder og arbeidsmetoder godt. Velkommen hjem!

 

Vi vokser på våre egne vilkår!

Det har aldri vært Epinovas ambisjon å bli så store som mulig, eller å "kverne ut" flest mulig løsninger. Vi skal kjennetegnes som eksperter på faget vårt, det vi leverer skal være noe vi er stolte av å ha navnet vårt på.

Derfor tar vi oss god tid og ansetter de rette folkene, som kan hjelpe Epinova å vokse på rett måte. Bare da kan vi levere den kvaliteten vi og kundene våre forventer.

Stillinger: Generell kontakt

Les mer om